#21 Ahmed Kutucu

Benim izlenimlerim kanat olarak aktif değil hücum oyuncusu olarak forvet arkası gibi bir rolde oynayabilir normal Mac akışında etkili olabilir ama kapalı defansi açacak özellikleri olmadığını düşünüyorum

Şuan çok yükselecek birşey göstermedi, şu haliyle bu takımda anca ileri uçta oynayabilir. Daha çok çalışması lazım.

En azından santraforlardan biri olmadığında direkt 11'e yazabilirsin. Batshuayi'yi yazamıyorduk. Takımı eksik oynatıyordu. Oyun sistemini bozuyordu. Enerji olarak da aşağı çekiyordu.

--------------------Muslera---------------------
------Cuesta--Davinson--A.kerim------
Frank------Lemina---Torreira------BAY
----------------------Sara------------------------
-------------Osimhen--Morata-------------

---------------------Günay---------------------
------------Emin--Kaan--Jakobs---------
Jelert----Berkan---Demirbay---Sallai
-------Yunus----Mertens--Ahmed------

--------------------Jankat----------------------
-------Lemina--Metehan--Berkan------
Yusuf------Efe--Kaan--Eyüp-----B.Luş
---------------------Yunus---------------------
----------------------BAY------------------------

Bunu daha önce de belirttik! Galatasaray'a topçu alırken ilk dikkat edilecek 2 tekniksel özellik var bir tanesi First Touch diğeri de pas becerisi ve görüşü.. En basitinden yanına bile verirken bunu rahatça yapabilmesi kaptıracak hatalı verecek hissiyatı oluşturmaması.

Bu hissiyat oluştuğu her an GS taraftarı tarafından mimleniyorsun. Diagne, Kerem, Yedlin, Sabri, Bakambu, Jelert, Berkan, şimdi de Ahmet de bu hissiyat var. O yüzden hep topçuluğunu ve yeterliliğini sorgulayanlar olacak. Adamın muazzam bir şut kataloğu, iyi seviye bitiriciliği var ama sırf yukarda ki eksikliklerden iyi yanlarını görmezden gelenler çıkacak.
Ben iyi oynadığını düşünüyorum oyuncunun bu sene ciddi katkısı da olacak boşu boşuna yerleşmiş algılardan dolayı yermeyin topçuyu o yüzden..

Valla kaleye nasıl şut attığını görmesem futbolcu demem ama kaleye şutları gerçekten iyi. Bitirici her an tabela yapabilir.

Zaten bir sürü oynuyoruz iyi şut çeken bir hayır demem.

Moderatör tarafında düzenlendi:
11'de başlayıp açılış golümüzü atacaktır. Boxmet.

al şu maçı aslanım

Olm rahatsız mısınız şu adamı bile eleştirmeye yer arıyorsunuz ne istiyorsunuz siz

İzlediğinizden ne kadar iyi anladığınızı size şöyle söyleyeyim;

Antep maçında yürüyor koşmuyor dediğiniz bu adam Sara’yla beraber en çok mesafe kat eden adam.

Ortaya konuşlandırırız umarım.

Yine atıyordu bugün.. Adam birebir emre akbaba çok rahat pozisyona giriyor ama şu anki rolü doğru değil bence ..
Akan oyunda neredeyse 0 katkısı var şu 30 dkya bakıyorsun osimhene 1 metre ofsaytken attığı top hariç hicbirsey yok.. Bir ara hatırlarsınız Ahmed Hassan bjkde hep sonradan girip atıyordu pek top oynamadan..Aynı rolü vermemiz gerektiğini düşünüyorum.. Skora etki edecek tek oyuncu yok kenarda ..

Bu arkadaşı görünce Allah barışa ve yunusa uzun ömürler versin diyorsun, yavaşlığı lig standartlarının bile altında. Kardeşimize bir bölge bulmak lazım kanat olmaz, sahada 2 tane mertens var gibi görünüyor.

Hiç bir özelliği olmayan bomboş bir adam ne birebirde iyi ne hızlı ne çabuk ne karar alması veya oyun görüşü iyi. Sadece şutör ve bitirici. Oyuna skoru alamadığımız son 10-15 dk harici asla giremez, geldiği günde yazdım kendisinden yediğimiz kazığı kolay kolay hiç bir oyuncudan yemedik, zaman ile maalesef ayyuka çıkacaktır.

Bu adam çok faydalı bir adam. Sallayanlar ne izliyor ben anlamıyorum. Pas oyununa uygun bir oyuncu, etrafında Sara gibi oyuncularla çok iş yapacak. Son haftalardaki Yunustan şu halı daha iyi daha da iyi olacaktır.

Jelerte attığı pasta ağız dolusu sövdüm. Profesyonel futbolcusun etrafın bomboş nasıl pas şiddeti ayarlayamıyosunuz anlamıyorum

Oyun aklında bir problem yok, kafası calışıyor da adam aşırı yavaş. Biz şu forumda 1 yıldır takımın kağnılığından dert yanıyoruz zaten. Ahmete top gelince youtubeden videoyu yavaşlatmışsın gibi bir hal alıyor maç. Tamam eyvallah yakaladığını atar iyi şutları var falanda kaan ve apo bile sırf bu yüzden yavaş yavaş kulübeye çekiliyor. Hayır bu çocuk hazır geldi bi de. Bu arada bu bilinerek alındı zaten ahmet böyleydi argümanlarına saygı duyarım demekki farklı formasyonlarda 70lerden sonra değerlendirilecek ama hiç bu takımın net oyuncusu olacak gibi durmuyor

Mükemmel bir forvet bu adam. Kesinlikle kanat oyuncusu değil.

Oyuncunun top teknigi buyuk takim seviyesinde asla degil yavas bir oyuncu top teknigide yok
Bir tek topa iyi vuruyor deniliyor ama buyuk takim stresinde onuda goremedik

Seneye eyube geri doner zorda kalmadikca asla oynatmam akturkoglundan beter bir oyuncu ayagina gelen topu olduruyoe

Geri
Üst Alt