#21 Ahmed Kutucu

buna getireceksin tek vuruş atacak öyle bir adam , o şut özelliğini kullanmak gerek baya üst düzey onu kullanmazsan zaten bu adamdan bağlantı falan beklemeyeceksin mümkünse sürekli yüzü kaleye dönük ve kaleye yakın olmalı.Onun dışı bir şey beklemek saçma zaten.Bu şekilde oynatırsan bu adamı sıradan adam bile olmaz zaten

buna getireceksin tek vuruş atacak öyle bir adam , o şut özelliğini kullanmak gerek baya üst düzey onu kullanmazsan zaten bu adamdan bağlantı falan beklemeyeceksin mümkünse sürekli yüzü kaleye dönük ve kaleye yakın olmalı.Onun dışı bir şey beklemek saçma zaten.Bu şekilde oynatırsan bu adamı sıradan adam bile olmaz zaten
Aynen oyle. Gole ihtiyacin olan macta 70'ten sonra girip yay cevresinde beklemesi gereken adam. Gidip kanat oynatiyo ordinaryus prof teknik adamimiz.

Ya bi sacmalamayin. Hemen boyunu olcmeye baslamislar cocugun. Yok, deniz seviyesinin de altinda Ahmed.

TOpcu oglu topcudur Ahmed, goreceksiniz.

lemina ile oynarsak ahmedde iyi oynayacaktır

Rotasyon için iyi ilk 11 için değil, Kenardan hamle oyuncusu olarak devam etmeli.

Ahmed bu ligin en skorer yerli oyuncusu ve topa en iyi vuran yerli oyuncu.

Hoca ne sacmaliklar yaptiginin farkina varip dogru sisteme gecse bu oyuncu yedekten girip cok macta is yapar. Gösteris bekleme, tabela yapar sana.

Elestirenler disari cikip hava almali

Bu çocuk ortasaha oynayacak meziyete sahip değil.O yüzden yine sigara paketinden şunu yaparım olayı olmaz umarım.
Ortasahada oynayabilen oyuncu
-Pozisyon bilgisi
-Çevre kontrolü
-İlk kontrol
bu 3ünden orta seviyede olması lazım bu cocuk 2. forvet veya forvet arkası yada oyun kurucu kanat olur.

Şu tip Rize maçında 80'de ya önüne düşerde vurursa diye ancak oyuna alınır. Gelmeden önce, geldikten sonra ve şimdi yine yazalım. Malzeme bu, evir çevir taklar attır farklı bir şey çıkmaz. Oyuncu vasat ve bunu kabul etmek hem bize hem Ahmed'e iyilik olacaktır aksi durum iki tarafada zarar verir misal bugün 60 dakika kendisinden zarar gördük.

Yusufun üstüne gitsek belki daha mantikli olurdu. Yarisindan daha az maasi var, yasi daha genc ve biraz patlama yapsa direkt iyi bir karla satma sansimiz olurdu. Ben Ahmed'de anca iyi bitiricilik potansiyeli görüyorum. Baska böyle vaybe diye özelligi yok gibi geliyor bana.

Bu arkadaşı da garip garip yerlerde değil yedekte olsa tek sol açıkta denemeliyiz 10 no da kullanmak büyük hata

Mertens in kaptırdığı topu çok iyi savundu maçtaki tek iyi hareketi diyebiliriz. Harici olarak gol bekliyordum üzdü.

Çok ağır hareket ediyor böyle devam ederse kulübeye kızağı çeker. En kötü olduğu şeylerden biri de top kontrolü.

Geri
Üst Alt