#21 Ahmed Kutucu

ben senı tanıyorum dostum

adminler tanımaz normal
sağolasın. eğer tutuluyorsa günlük girişlerim de kontrol edilebilir. sürekli forumdayım. ama yazmıyordum.

Hüsnü sinirlenince cok söver. bu adamın cezasını hafifletin. şeker var bunda sinirlerine hakim olamıyor. bir de cılbırt sendromu da var. bence cezayı indirin

Ilk yari aslinds osimhen birlikte en uretken isimdi. Iyi ki alindi yoksa kerem oynayacakti

Takımdaki herkes seviyor değişik bir enerjisi var sanırım. Lemina da hemen sarmış şakalaşıyor falan.

İyi topçu olabilir ancak aradığımız adam ahmed değildi. Garry rodrigues onyekuru tarzı bir kanat forvetti. Osimheni hayvan gibi besleyecek hızlı bir kanat
Yahu bin defa söyledik.Her sene aynı halt.Bıktırdılar artık gına geldi şu iş bilmez adamlardan.
forumdada ilk geldiğindeki yorumlara bakıyorum şimdiki yorumlara bakıyorum çok ciddi fark var.Eyvallah bazı arladaşlar sonradan oynadıkca görebilir.Ama bu adamın profili belliydi.

Yahu 6 milyon arkadaş el insaf yahu..Sahibi Galatasaraylıymış,Sokayım öyle Galatasaraylıya.
Ahmet ve cuesta yerine en baştan yapılacak bir planlamayla bir kiralık stoper parayıda fark yaratacak bir kanat oyuncusuna yatırmalıydık..

Skandal 1 performans idi

İlk maçın günahı olmaz heyecan falan dedik de bu neydi ya

Böyle oynayacaksa işimiz var. Neyse ki yerli ve Cimbomlu ayriyeten genç

Resmen Hücum Berkan'ı gibiydi. Her türlü destekleriz ama bundan öteye gidebilmeli

Şu anki görüntüsü çok heyecanlı olduğu. Gol lazım olduğunda atarsın sahaya ama 11 planında yer alması zor olabilir. Bekleyip göreceğiz.

Evrim geçirip hasan şaşa dönüşmezse işimiz iş herif acayip kilolu bi kere

Bunun 6 sını mı,şalainin 6sını mı,jakobsun 8ini mi,jelertin 11ini mi,cuestanın 8ini mi hangisini çıkaracaz şurada 40m euro var erenle birlikte 45

Çüş yani çüş

Şu ana kadar Galatasaray seviyesinde bir performans sergilemiyor, umarım bu durum değişir.

Yanlış kutuya gitmişiz galiba :D

Eveeet Hüsnü konuşunca kuduranlar vardı..Bu takımda en az futbolcuya benzeyen kişi kendisidir net olarak demirbay oynasin kesinlikle daha fazla katkı verir..
Bu herifi 1 gol attı diye bize yakistiranlar utansın ..Cuesta gibi skandal bir transfer ..

Geri
Üst Alt