#21 Ahmed Kutucu

Kalenin önüne kadar topu getireceğiz oradan gol atacak anca, top kontrolünü vs geçtim son zamanlarda gördüğüm en ağır futbolcu olabilir. Bu adamın oynadığı zor bir maçı kazanmamız imkansıza yakın.

Müthiş topçuymuş cidden

Dedik ama her neyse susayım şimdilik

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nasıl lemina'yi galatasaray taraftarı aldirdi diye övünüyorsak ahmed'de galatasaray taraftarının kazığıdır. Çocukluktan galatasarayli fener almasın çok iyi futbolcu falan diye diye editler yapila yapıla girdi kazık. Normalde iyi yönetimler taraftarın her dediğini yapmaz ama bizim başımızda yönetim namına birsey olmadığı için yaz ayından beri 70 milyon euro harcayıp elle tutulur neredeyse 1 tane bile adam alamadılar ileride paraya çevirebilecek.

Başakşehir'de nasılsa bizde de öyle. Eli ayağına bulaşıyor.

Halısahadaki veterean topçular gibi. Giden paralara çok yazık

metehan ne kadar amatör küme topçusu ise bu da aynı öyle. kızmaca gücenmece yok üzgünüm. tekrar söylüyorum, emre akbaba bundan çok daha topçu

Hatay'i yensek alınmazdı. Bu sadece çöpçü balığı gibi oynar. Ortada kalan toplarla filan

Cuesta bunun yanında ronaldo gibi kalıyor ne kadar kötü olduğuna buradan pay biçin. O herife verilen 8 milyonu en kötü türkiye kupasında oynatarak değerlendirirsin bu herife verilen para direkt parayı götürüp çöpe atmak gibi bir şey

Hem ağır hem kafa çalışmıyor. İkisinin birden eksik olması büyük eksi

abi hadi taraftar ister gidip eyüp maçlarını full izlemiyor ama sen 6 milyon vereceğin adamı canlı canlı izlemez misin özetlerden ve ardanın referansına güvenip 6 milyon verilmesi de komedi

Frankowski bomboş olmasına rağmen ona pas vermeyip kendi orta açtı.

Geri
Üst Alt