#21 Ahmed Kutucu

Şu kulüpte çok kötü topçu gördüm ama böyle bir yetenek fakirine ilk defa denk geliyorum, adamın ayağına top yakışmıyor abi resmen, yani futbol topuna tepki olarak doğmuş biri gibi, ayağına top geldi mi 2 metre öteye açılıyor, pas yok adam geçme yok, yok oğlu yok.

^ konu başlığına pinlenebilir kutucu'nun cv'si babında

Öncelikli olarak kanat forvet mevkii için alınmıştı; böyle hantal adam nasıl oynasın orada? Top ve çevre kontrolü itibariyle, hayatta 10 numara oynayamaz. Forvet desek, 4. alternatif olur en fazla, sıra gelmez. E niye alındı bu adam? Hiç mi izlenmedi, kim karar verdi bu transfere?..

Öncelikli olarak kanat forvet mevkii için alınmıştı; böyle hantal adam nasıl oynasın orada? Top ve çevre kontrolü itibariyle, hayatta 10 numara oynayamaz. Forvet desek, 4. alternatif olur en fazla, sıra gelmez. E niye alındı bu adam? Hiç mi izlenmedi, kim karar verdi bu transfere?..
Taraftar.

Cuesta mı kutucu mu daha kazık diye çok düşündüm bu maç sonunda karar verdim,kesinlikle kutucu daha büyük kazık. Bari cuesta da sporcu fiziği var birazda olsa güçlü ve hızlı. Kutucuda hiç bir şey yok..

Eyübe geri verelim üstüne para verir takasta berkeyi alalım

Kutucu+ berkani verelim Berke için ..Ben bu heriflerin GS forması giymesinden utanç duyuyorum bu ayıbın ivedilikle temizlenmesi lazim ..
Berkeden de çok umutlu değilim de en azından günay gibi iyi bir yedek olur en kotu

Forumun yüzde 90'i Kutucu mutlaka alınmalı, Fener'e kaptirilmamali, yeni Necati Ateş'imiz olur benzeri seyler yazmisti.

Bugün bazı top kayıplarında ıslıklandı mı yanlış mı duydum

Tüm top kontrolleri karlı zemindeymis gibi. Açın bozuk zeminde bir maçımızı izleyin herkes size Ahmet gibi gelecek

Adı çıktığında ne dar alan becerisi var, ne driblingi ne pası ne oyun zekası var istemiyorum demiştim. Futbol ulemaları ölümcül bitiriciliği var sen ne anlarsın futboldan gelmeli demişlerdi

Gelinen noktada ulemalar bugün adamı gömüyor

Ama şimdi ben de diyorum ki ileride kalite yok, en azından şutundan bitiriciliğinden fayda alınacak bi düzene geçilebilir. İleride doğru bi planla osimhen yunus morata ahöed yunus bi arada oynayabilir

Gerçi şimdi ulemalar gelir buna da karşı çıkar :)

Şimdi yazmak kolay maalesef ve de bir kıymeti yok. Gelmeden önce yalvardım burada hepsi duruyor, hiç bir özelliği olmayan bir oyuncu maalesef Arda Turan-Serdar Özkan ikilisi bizim sportif vekilleri kafalayıp güzel bir ticaret çevirdiler. Şimdi satsan 3 milyon kim verir? 2 bile veren çıkmaz.

Kutucu+ berkani verelim Berke için ..Ben bu heriflerin GS forması giymesinden utanç duyuyorum bu ayıbın ivedilikle temizlenmesi lazim ..
Berkeden de çok umutlu değilim de en azından günay gibi iyi bir yedek olur en kotu

Kutucu
Berkan
Cuesta

komple bonservisle verip

Berkeyi almak mantikli

zaten stoper sikintilari var baya ustellik orta saha da

Galatasaray'ın oyun yapısında kanatta oynaması pek mümkün değil en fazla Osimhen veya Morata'nın yanında yardımcı forvet olabilir. Bence şut kabiliyeti bazı sıkışan maçlarda çözüm olacaktır bu sezon ama oyun içinde daha iyisini bekliyordum açıkçası.

Geri
Üst Alt