#21 Ahmed Kutucu

Çok sakat oynuyor yahu girer girmez yine kart aldı ki bence sert davrandı daha öncede hızlı bir kart görmüştü sakin kalırsa iyi olur bu sezon beklentim pek kalmadı yalnız mutlaka verim almalıyız yahu hepsini geri gönderemeyiz hem yetenekli çocuk aslında bize ayak uyduramıyor.

Bu adamın 6 milyon etmeyeceğini görmek için alim olmaya gerek yok.teknik sdam olmayada gerek yok.,
İddaa ediyorum transferde özellikle yerli oyuncu anlamında fbjk bizim kadar hata yapmıyor.Vasat adam almıyor.

Arkadaş genel futbolu bilmek başka futbolcudan anlamak başka.Teknik adamlarda futbolcudan anlamayabilir.Bu yüzden tüm insiyatifi teknik adamlara bırakmayacaksın.
Bu işten anlayan adamları getireceksin.
Ama başımızda hainler olduğu için takım umurlarında değil.Ahbap çavuş ilişkisiyle yönetici,profesyonel seçiyorlar.

Jelert,guesta,ahmet,jakop ,sallai, ve her ne kadar bunlar gibi olmasada saranında bonservisi çok büyük sıkıntı.
Tarihte yoktur böyle bir rezillik.

Çok sakat oynuyor yahu girer girmez yine kart aldı ki bence sert davrandı daha öncede hızlı bir kart görmüştü sakin kalırsa iyi olur bu sezon beklentim pek kalmadı yalnız mutlaka verim almalıyız yahu hepsini geri gönderemeyiz hem yetenekli çocuk aslında bize ayak uyduramıyor.

Problem sadece bu degil ki, oyuna girmis rakibe basmiyor beyefendi. Daha 3 dakika sahadasin, nabzin 90'i asmamis bile ve rakibe basmaktan useniyor. Nasil bir futbolcu aldik ben anlamadim.

Bu arkadasi gol aradigimiz zaman ceza sahasi etrafinda dolastirmak disinda baska bir gorev veremeyiz malesef. Arda da sagolsun, insan bir uyarir be :)

Şu adamı kanada attıkça sinir krizleri geçiriyorum. Okan Buruk çok yordu bu sezon beni.

Ulan yabancı topçuyu bir nebze anlarım da

Hani ülkeye uyum sağlamadı cart curt filan

Yahu bizim kendi ligimizde oynayan şu çocuğa 6 milyon euro para verip nasıl alırsınız yaa

Bu hainlik değildir de nedir

Birileri hesap versin artık

O her şeyde ortaya çıkan GS divan kurulu artık hesap sorsun bunların altında imzası olanlara

Son düzenleme:
Ulan yabancı topçuyu bir nebze anlarım da

Bizim kendi ligimizde oynayan şu çocuğa 6 milyon euro para verip nasıl alırsınız yaa

Bu hainlik değildir de nedir

Birileri hesap versin artık

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O paraya Oğuzu almadılar çok para diye gidip buna verdiler, benzer olarak Skriniarı alamadık gidip Cuestaya verdik 8 milyon. Transfer rezillikleri saymakla bitmiyor ben vazgeçtim bunlar transfer falan yapmasın artık.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alınmadan önce çok isteniyordu, şimdi ne diye bu kadar eleştiri var anlamadım. Alınırken çok büyük oranda doğru bulunuyordu.

Alınmadan önce çok isteniyordu, şimdi ne diye bu kadar eleştiri var anlamadım. Alınırken çok büyük oranda doğru bulunuyordu.
Genel olarak Taraftarında yöneticilerden farkı yok.
Ama taraftar bu işin işinde değil.Herkes teknik ve fiziksel analizi doğru yapamayabilir.Az izliyor.İstatistiklere falan bakıyor iyi diyor.

Ama teknik adam ve ekibi bu işten para kazanıyor.Çok ciddi paralar.Zaman var.Analiz ediyor.Çok fazla maçını izleme şansı var.
Transfer işinde karavana tabiki olacak.Çok normal.Ama bizimki çok farklı boyutta.
Ve yapılan rezil transferler tartışmasız istifa sebebidir.O kadar kötüler.

Hocam Antalyaspor maçını kazanırız, çünkü ben yokum." demiş.

En sevdiğim yanı, takım pozisyon üretemediğinde bir opsiyon olarak ortaya çıkması.

sorumluluktan kaçmayan formda bir ahmede kimse hayır demez.

Maça girip sarı kart yemesi için 6 milyon verilmiş sıradan bir anadolu topçusu

Kutucu yerine oğuz aydını aldığımız evren

Mevkisiz bir topçu, hata oldu almak

Santrafor desen değil, sol kenar oyuncusu desen değil

Çoğu konuda takım standartlarının altında özelliklere sahip

İyi yerlileri toplamak zorundayız. Almamız hata değildi

Geri
Üst Alt