Hüsnü Ayabakan
Ulubatlı Souness
- 1 Ağustos 2012
- 38.485
- 39.333
- 3.293
Bu sistemsizlikte kimseyi suçlamıyorum.. Adam ne oynadığını bilmiyor.. Saldım çayıra mevlam kayıra
Aynen pep hocam cityye alirsa yeni de bruyne yapar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sistemsizlikte kimseyi suçlamıyorum.. Adam ne oynadığını bilmiyor.. Saldım çayıra mevlam kayıra
Okan'ı savunmak için City örneği güzel taktik.. Keza bütün futbolcularda çok ciddi ilerleme olunca Okan'dan Pep Guardiolaya gitmek çok mantıklı..Aynen pep hocam cityye alirsa yeni de bruyne yapar
Okan'ı savunmak için City örneği güzel taktik.. Keza bütün futbolcularda çok ciddi ilerleme olunca Okan'dan Pep Guardiolaya gitmek çok mantıklı..
Adam kulübünde 18 maçta 8 gol 6 asist yapmış.. Ne oldu da böyle çakıldı... Bu tek bir futbolcu için değil bütün futbolcular için aynı.. Okan Buruk yönetiminde geriye gitmeyen adam yok.. Ne oynadığını bilen adam yok.Asil sen ahmed kutucuyu savunmak icin okani bahane ediyorsun
Adam kulübünde 18 maçta 8 gol 6 asist yapmış.. Ne oldu da böyle çakıldı... Bu tek bir futbolcu için değil bütün futbolcular için aynı.. Okan Buruk yönetiminde geriye gitmeyen adam yok.. Ne oynadığını bilen adam yok.
Ben Ahmet için Okana sallamıyorum.. Genel oyuncu performanslarına göre hocaya sallıyorum.. Bu transfer onaylarını Okan vermiyor mu.. İyi gelen oyuncular bile sonradan dökülmeye başlıyor..Okan da son 2 yilin sampiyonu 3. Sampiyonluga kosuyor ona bakarsan ahmed kutucu kim Allah askina cer cop icin bari okana sallamayin