#21 Ahmed Kutucu

eli ayagina dolasan topcu gormek istemiyorum artik takimda yetti be

Anadolu takımlarından istenilen oyunculara (16-20 yaş arası ciddi potansiyel gösteren çocukları ayrı tutuyorum) ciddi bonservis risklerine girilmemesi gerekiliyor. Anadolu takımlarındaki ortam ile büyük takım ortamları bambaşkadır. yetenekten daha fazlası gerekiyor. özgüven ve bilinç en önemli kriter bence.

Okan Buruk’un takımında oynaması zor, fiziki gücü, patlaması olmayan hücum oyuncusu, kanat forvet oynatıyoruz.

Ilk geldiginde biraz zaman verelim falan diyordum da bundan olmaz. Tipik mevkisiz oyuncu, topa bomba muamelesi yapmasi da cabasi

Asil sen ahmed kutucuyu savunmak icin okani bahane ediyorsun
Adam kulübünde 18 maçta 8 gol 6 asist yapmış.. Ne oldu da böyle çakıldı... Bu tek bir futbolcu için değil bütün futbolcular için aynı.. Okan Buruk yönetiminde geriye gitmeyen adam yok.. Ne oynadığını bilen adam yok.

Adam kulübünde 18 maçta 8 gol 6 asist yapmış.. Ne oldu da böyle çakıldı... Bu tek bir futbolcu için değil bütün futbolcular için aynı.. Okan Buruk yönetiminde geriye gitmeyen adam yok.. Ne oynadığını bilen adam yok.

Okan da son 2 yilin sampiyonu 3. Sampiyonluga kosuyor ona bakarsan ahmed kutucu kim Allah askina

Bu çocuktan verim almak gerekiyor, keza Yusuf'ta aynı şekilde. Yerli oyunculara bu kadar para saçıp yedek kulübesinde çürütüyoruz, bari alma çocuklarında kariyerine sebep olma.

Süper ligde altyapı eksikliği olan ve ileride gelişmesi zor özelliklere sahip birisine 2-3milyon eurodan fazla verilmemesi lazım.Pozisyon bilgisi,ilk dokunuş,takım oyunu,yetenek kapasitesi.Kerem ve barış gibi Lige ve avrupanın orta seviyesine göre iyi olan özelliklere sahip oyuncular ligde çok iş yapıyor eksiklerine rağmen.(Ahmet kutucu harici maestro(gedson tarzı) 3-4 e alabilirdik bu arada adana oyuncu satmaya çalışıyordu)

Kanat/Forvet rolünde Halil Dervişoğlu bu arkadaştan çok daha önde en azından salt yeteneği mevcut ki geçen yıl Halil şans bulduğu maçlarda kötü oynamamıştı neden kiraladık onu da anlamadım. Ahmed'i şimdi kime satacağız? Bundesliga'da 2 milyondan fazla vereceklerini düşünmüyorum hatta bu iyi ihtimal çünkü talibi bile olmayacaktır. Bir oyuncuyu alırken ben bunu aldığım paraya yarın satabilir miyim diye düşünmek gerekiyor.

Talibi olmayan adamları isteyip dünyanın parasın veriyoruz mevcut sportif direktörlerin çoktan kapıya konulması gerekiyordu ama şampiyonluk halinde yine devam edeceklerdir bu da korkunç bir çıkmaz sokak.

Holandaya kiralayalim. Orda belki bitirici rolunda iyi Gol/Assist yapar ve postalariz.

Okan da son 2 yilin sampiyonu 3. Sampiyonluga kosuyor ona bakarsan ahmed kutucu kim Allah askina cer cop icin bari okana sallamayin
Ben Ahmet için Okana sallamıyorum.. Genel oyuncu performanslarına göre hocaya sallıyorum.. Bu transfer onaylarını Okan vermiyor mu.. İyi gelen oyuncular bile sonradan dökülmeye başlıyor..

Son 2 senenin şampiyon olma mevzusuna gelince İcardi ve Osimhen suyun karşısında olsa 10 puan geride şampiyonlukları verirdik.. Geçin bu işleri..

Okan'a verilen gücün yarısı hiçbir hocaya verilmedi + biz Avrupa takımıyız.. Avrupa karnemiz de ortada...

Bu herifin balon olduğunu tüm forum biliyordu zaten kimse şaşırmadı hepimiz frankowski de patladık ondan hiç böyle bir hamle beklemiyordum. Bir de ben şuna artık net inanıyorum eskiden bu argümana gerçekten karşı çıkardım yahu zaman tanımalı süre verilmeli derdimde abi bir oyuncu ilk maçında ağır hareket ediyorsa ve topu görünce bomba varmış gibi heyecanlanıyorsa o adamdan olmuyor yok yani belki olan çok nadir istisnadır. İlk parıltı denen bir olay var buna gerçekten inanıyorum Bizim Tudor dönemi sıfırdan kurulan kadrodaki oyuncular daha ilk maçında 50 yıllık galatasarlıymış gibi sahaya çıktılar.

Geri
Üst Alt