- 17 Ağustos 2009
- 41.876
- 30.259
- 3.448
Rolünü bulunca Ahmed de parlar. Zaman vermek lazım. Ben umutluyum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşin kötüsü, forvetten çok 10 numara ve kanat rotasyonu için transfer edilmiş olması; bu hantallık ve kekeme top alışverişleri ile nasıl olacaksa? Eyüpsporda iken de defansif aksiyonlarının çoğunlukla faul, sıkça da kartlık olması ayrıca dikkatimi çekmişti.Üçüncü forvet falan olur da bizim kanat tarzımıza uygun değil.
Olayı şut zaten geldiği gün dedim alıp gitmesini falan beklemeyin diye.
Belçikalı olsaydı, adı böyle olurdu.Rolünü bulunca Ahmed de Parlar.
Yok Ray Parla olurduBelçikalı olsaydı, adı böyle olurdu.
O kadar muthis bir oyuncu ki kendisinden yararlanabilmek için 100 tane formül üretmemiz lazim. O öyle olmalı da şurası şöyle olmalı da bu arkadaş da belki top önüne düşer de şut ceker. Yazin bütün transfer politikamizi kutucuya göre sekillendirmeliyiz.
Galatasarayimiz iyi gidiyor keyifli zamanlardayız hüsnücüm. Bjk maçından sonraki depresyonu atlattık buralardayız.Ozlemisiz seni muratim daha aktif olmani dilerim
Galatasarayimiz iyi gidiyor keyifli zamanlardayız hüsnücüm. Bjk maçından sonraki depresyonu atlattık buralardayız.
Iyi gün taraftari diyor bazi arkadaslar senin icinGalatasarayimiz iyi gidiyor keyifli zamanlardayız hüsnücüm. Bjk maçından sonraki depresyonu atlattık buralardayız.
2000den sonra GSli olan ergenler iyi gün taraftarıdır, bizim GSliligimiz çok eskiye dayanıyor.Iyi gün taraftari diyor bazi arkadaslar senin icin
nordin amrabat + hasan sas - onyekuru tadinda bir adam = geriye hantal adam gecemeyen biraz sut ceken eli ayagina dolasan bir profil kaliyorRolünü bulunca Ahmed de parlar. Zaman vermek lazım. Ben umutluyum.
hasan şaş mı doktor naptın sen..nordin amrabat + hasan sas - onyekuru tadinda bir adam = geriye hantal adam gecemeyen biraz sut ceken eli ayagina dolasan bir profil kaliyor
ekstra kel adamhasan şaş mı doktor naptın sen..
nodrin amrabat + yasin öztekin - onyekuru desek daha doğru olur
nordin amrabat + hasan sas - onyekuru tadinda bir adam = geriye hantal adam gecemeyen biraz sut ceken eli ayagina dolasan bir profil kaliyor
Hepsini toplasan Hasan Şaş ın tırnağı etmez.nordin amrabat + hasan sas - onyekuru tadinda bir adam = geriye hantal adam gecemeyen biraz sut ceken eli ayagina dolasan bir profil kaliyor