#21 Ahmed Kutucu

Üçüncü forvet falan olur da bizim kanat tarzımıza uygun değil.

Olayı şut zaten geldiği gün dedim alıp gitmesini falan beklemeyin diye.
İşin kötüsü, forvetten çok 10 numara ve kanat rotasyonu için transfer edilmiş olması; bu hantallık ve kekeme top alışverişleri ile nasıl olacaksa? Eyüpsporda iken de defansif aksiyonlarının çoğunlukla faul, sıkça da kartlık olması ayrıca dikkatimi çekmişti.

Yalan yok, takım bir dönem skor sıkıntısı çektiği için, bir opsiyon olsun diye transfer edilmesine olumlu bakmıştım; sıkışan birkaç maçta atacağı gollerle katkı sağlayabilir hesabı.

canavar bir forvetin olacak. rakip defans ile mücadele edecek, tüm savunmayı üzerine çekecek vs...

bu arkadaşı da o forvetin uydusu yapacaksın. ceza yayı çevresinde takılacak.

seken topları falan uzaktan şutla zımbalama işini yapacak.

başka bir işe yarayacağını sanmıyorum.

bu rolü de 15-20 dk falan vereceksin işte.

O kadar muthis bir oyuncu ki kendisinden yararlanabilmek için 100 tane formül üretmemiz lazim. O öyle olmalı da şurası şöyle olmalı da bu arkadaş da belki top önüne düşer de şut ceker. Yazin bütün transfer politikamizi kutucuya göre sekillendirmeliyiz.

Apodan yavaş bir hücum oyuncusu öyle böyle yavaş değil. Hiç sevemedim

O kadar muthis bir oyuncu ki kendisinden yararlanabilmek için 100 tane formül üretmemiz lazim. O öyle olmalı da şurası şöyle olmalı da bu arkadaş da belki top önüne düşer de şut ceker. Yazin bütün transfer politikamizi kutucuya göre sekillendirmeliyiz.

Ozlemisiz seni muratim daha aktif olmani dilerim

Ahmet transferinin hiçbir açıklaması yok.
Diğerleriyle beraber tek başına istifa sebebidir.Bu paralara nasıl transfer ediyorlar böyle adamları aklım almıyor.

Geri
Üst Alt