#21 Ahmed Kutucu

Musade edelim 3-5 mac sure alsin adam, karar vermeden once. Gamsiz Bats'a mecbur olmaktan iyidir ikinci bir secenek olmasi.

Çok belliydi çocuk aşırı heyecanlıydı.

Pek şey etmemek lazım.

ilk maçı evet, tek maçla hatta 20 dk ile adam yorumlamak yanlış.
beni en çok düşündüren bir tane bile (abartmıyorum) doğru hareketi olmaması.
ek olarak 2. sarıdan atılmadığı için günün en şanslı adamı kendisidir (yunustan sonra)
Yalnız öte yandan da çocuğun aşiline bastılar. Kırmızı olması gereken harekete foul bile çalınmadı.

Allah'tan sakatlanmadı yoksa aylarca top oynayamazdı. Belki kariyeri bile biterdi tamamen.

Oyuncu bitirici sozum yok ama inanilmaz agir
Hadi onuda gectim bizim gibi takimlarda pas oyununa mutlaka katilmali insan bir tane bile olumlu pas veremezmi su halimle gitsem yana saga sola bir olumlu pas atarim

Umarim heyecandandir ama zannetmiyorum
Ben anadoludan topcu almaya karsiyim
Git 2. lig 3. lig gelisecek topcu al az bonservis az maas superligteki hic bir oyuncuya tek kurus vermem Oguz aydinda balon cikti fenerin elinde olsa geri gonderir

Çok beğendiğim, güvendiğim bir futbolcu. Hem en eleştirilere başlamayalım.

Sezonun 2.yarisi yeni başladı ama daha şimdiden ligde 7.sari kartı olmuş...Neredeyse 3 maçta bir sarı kart görüyor ki bir hücum oyuncusu için çok fazla..

En son zaniolo böyle pata küte girip kırmızı kartın eşiğinde geziyordu ki bir istanbulspor maçında başarmıştı sonunda kırmızı görmeyi.. Çok dikkat etmesi lazım bunlara kritik bir maçta yakabilir bu yüzden..

heyecan kesin vardı - paslar vs de net göründü bu ama ufakta olsa şok etkisi iyidir.

kendine gelince biraz daha alışınca daha iyi yorumlarız .

bzı yerlerde pas çıkarı dikine koşması lazımdı ekstra çalım gibi hareketler denedi.

Heyecanlıydı ama deplasman maçlarında işimize yarayacak şutları ile
tek beklentim bu

yaya düşene zımbalayan adam. %60 kaleyi bulan şut yüzdesi olsun lig için yeterli silah olur.

gerçekten başka beklentim yok.

Heyecanı vardır kabul ederim ama bi kaç pozisyonda rakip kovalaması gerekirken ağır davrandı bunlar kabul edilemez çokta göze batar kısa sürede. 60 küsürde girdin sen oyuna

ilk maçta oyuncu gömme huyunun derhal bırakılması lazım.

hep aynı kişiler oluyor genelde bunu yapan. geçmişten derste çıkarmıyorlar arkadaş

bırakın bi 5-6 hafta oynasın eleman.

Sadece 20 dakika ile karar vermek anlamsız. Süre aldıkça kalitesini gösterecektir diye umarım.
Gördüğüm en büyük zaafı çok kontrolsüz müdahaleleri var ve bu onun kolay kart görmesine hatta atılmasına neden olabilir. Akşam da her ne kadar gördüğü ilk sarı kart yanlış karar da olsa ikinci kart nedeniyle atılabilirdi.
Ayrıca biraz daha hareketli olması lazım oyun içerisinde.

Geri
Üst Alt