#21 Ahmed Kutucu

hatay maçında kadroda olsa +3 yazardık,, kimsenin ilk 11 oynamasını beklediği yok zaten

sana çıktığı ilk maçta 3 puanı kazandırdı daha neyi eleştiriyorsunuz

Çok gol atar da osimhenin 2 asistini yedi malesef

''Dries abiyle bu pozisyonu çalışmıştık''

Ulan adamın golüyle maç geldi

Bari şimdi gömmeyin ayıptır

Büyük takımsan ligin en fazla parlayan yerlisini alırsın bu dünyanın her yerinde böyle transferinde bir hata yok. Biraz çekingen duruyor daha da açılmasını bekliyoruz.

1 idmanla 10 dk oynadigi macta cop edildi

1 hafta sonra ligin en kritik deplasman macini aldi

Utanilir mi hic sanmam

Onunuze geleni tuketmeye devam

20 dk oynayıp çöp olduğu maçtan hiçbir farkı yoktu bugün bala gote gol atması dışında..
Hadi oyun içinde bir halta yaramıyor 2 tane net pozisyonu da yedi ..
Geçiniz 6 milyonluk yağlı bir kazık işte 3-4 haftada 1 gol atar gönlünüz hoş olur

20 dk oynayıp çöp olduğu maçtan hiçbir farkı yoktu bugün bala gote gol atması dışında..
Geçiniz 6 milyonluk yağlı bir kazık işte 3-4 haftada 1 gol atar gönlünüz hoş olur
bala gote mı attı golü

Abartacak birşey yok, sürpriz bir gol attı hepsi o, hareketli bir adam ama top kontrolü falan çok sıkıntılı. Böyle fırsatçı golcü rolünde oynayabilir ama rotasyondan öteye zor gider.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu adamın oyun görüşünü osimhen önüne istedi ya orta atmadı saraya döndü daha net pozisyon oldu

orda anladım iyi herif

orda herhangi bi topcu olsa yine caprazdan osimhene bırakırdı osimhen caprazdan kaleye vururdu

Gercekten müthiş bir oyun görüşü var çok iyi yakalamissin

Beğenemedim

Maalesef ilacımız olur mu sanmıyorum

Hele Recep seni beğendiyse kesin sıkıntı var sende

Senede 8-10 gol atar gayet iyi rotasyon topcusu

Oyun icinde de daha iyiydi bugun, gecen haftayla alakasi yoktu bi kere kotu dediniz hatalarini kovalamaya devam edin

Nasil yakisti gol Aslan'ima. Hosgeldin ulan, iyi ki geldin.

Umarım bu ağırlığı heyecandandır, büyük takım topçusu gibi durmuyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt