#21 Ahmed Kutucu

ben morutanın da videolarını izledim rumen messi zannettim.Gelince gördük...Ben ahmet kutucunun hiç bir özelliğini görmedim ,bu yolladığın videolar değil ama bugun attıgı gol tamamen şans golu..Asla oynayamaz bizde sen de burdasın kısmetse bende buradayım göreceğiz..Osimheni beğemediğini söylüyorsun ben attığı gollerı yollarsam sana uykun kaçar...
ben adama gıdıp rastgele attı fln demedıgım ıcın uykum kacmaz korkma bılıyoruz osimhenide ;)

Iyi cocuk, Bats'tan daha iyi yedek santrafor olur bizim icin. Ama orta sahadaki oyuna cok bulastirmayalim, o gorevi Morata cok daha iyi yapar yetenegi ile. Gol aradigimiz noktalarda yardimci olabilir bu sezon, ikinci yarida..

bilardo gibi hesapladı yere vurdurdu golunu attı :))..sans golu işte yere vurdu girdi neyi zorluyorsunuz..beinsportta golun özeti var izle görürsün 3-4defa ama objektıf izle..
birader çoğu topçu kaleyi bile tutturamaz o şutta yere çarptı diye şans golü mü denir

hayatınızda top görmediğiniz o kadar belli ki

Daha iyi olmalı 11 olacaksa zamanla göreceğiz

ben adama gıdıp rastgele attı fln demedıgım ıcın uykum kacmaz korkma bılıyoruz osimhenide ;)
inşallah yanılırım sen haklı çıkarsın,ilk maç ben hiç yorum yapmadım,ama bu maç çok çok kötuydu.hız yok,çalım yok,pres yok.38 yaşında mertens daha ıyı pres yapıyor..tum aldığı topları geri veriyor..ben osimhenin verdiği pasta ıskaladı buna hiç eleştirim yok olabilir..Bizde oynayacak hiç bir özelliği yok..Ben ilk defa bir futbolcu için bu kadar net konuşuyorum..Jelerti bile 1 gun eleştirmedim çünkü çocuk iyi futbolcu..

bu oyuncu thomas müller gibi tabela yapar. tam bir görev oyuncusu.

arkada fazla kosturursak dengesiz fauller yapmamasi icin fazla oralarda olmamasi lazim.

ligin en fazla skor katkisi yapan 3 yerlisi de bizde oynuyor. ahmed, baris ve yunus. bu oyunculari en iyi sekilde kullanmak hocanin görevi.

tabela yapar, estetik arama.

Adam Eyüptede bundan farklı oynamıyordu, yeteneği über falan değil, Bizde asla 11 oyuncusu olamaz onu net bir şekilde söyleyelim ama iyi bir alternatif oyuncusu olur, Batshuayi den fazla katkı verir en azından istekli oynar. arada güzel goller atar böyle adamlarda lazım takıma.

Parasını çıkardı bile aslan parçası

Nasıl bastı tüm maç izlerken *yorulduk
bu durumu ince yakalamissin sevgili ali . * ilk yariya dair yorum da bein de *ugur meleke istatistik veri dolayli bir ek yapti ->
macta en cok kosan ilk 3 sira ; sallai , jelert ve kutucu . 2.yari da bu yonden etkililerdi. bencede .

genel eski artisi bir yana ,
bu arada, attigi gol ve gelen galibiyet dolayli, kendisine dair imza attigi gun yaptigim yorumlardan birinde ; *maclarin *ilk golu atani olarak
kendi takiminda *kutucu lider , hatta ligde de bu yonuyle lider demistim . bugun bir ornegini yasadik . attigi tek gol ve gelen 3 puan .
keza mac sonu bein tarafi da *bu *noktaya ozellikle vurgu yapti.

macin genelindeki ozverisi de dikkate deger performans kanimca. defans da bir kac kez kritik toplar cikardi,set oldu, arka tarafa gelip yardimci oldu.

tum bunlar goreceli elbette .

saygi ve selamlar .

birader çoğu topçu kaleyi bile tutturamaz o şutta yere çarptı diye şans golü mü denir

hayatınızda top görmediğiniz o kadar belli ki
sen barcelona alt yapısında oynadığın için bizden tabi topu daha çok gördünn.Neyse sende burdasın Ahmet kutucuyu da göreceğiz...yunus ve bay varken ben bu kutucuyu 18 e almam..hız,teknik,pres hiç bir şey yok..sadece eyüpte uzaktan fantastik goller attı umarım bizde de atar..

sen barcelona alt yapısında oynadığın için bizden tabi topu daha çok gördünn.Neyse sende burdasın Ahmet kutucuyu da göreceğiz...yunus ve bay varken ben bu kutucuyu 18 e almam..hız,teknik,pres hiç bir şey yok..sadece eyüpte uzaktan fantastik goller attı umarım bizde de atar..
kardeş yunusla barıştan iyi olduğunu iddia eden kim

yedekte kanat durmayacak mı 18e niye almıyosun adamı

bu durumu ince yakalamissin sevgili ali . * ilk yariya dair yorum da *ugur meleke istatistik veri dolayli bir ek yapti -> macta en cok kosan ilk 3 sira ;
salli,jelert ve kutucu . 2.yari da bu yonden etkililerdi. bencede .

genel eski artisi bir yana ,
bu arada, attigi gol ve gelen galibiyet dolayli, kendisine dair imza attigi gun yaptigim yorumlardan birinde ; *maclarin *ilk golu atani olarak
kendi takiminda *kutucu lider , hatta ligde de bu yonuyle lider demistim . bugun bir ornegini yasadik . attigi tek gol ve gelen 3 puan .
keza mac sonu bein tarafi da *bu *noktaya ozellikle vurgu yapti.

macin genelindeki ozverisi de dikkate deger performans kanimca. defans da bir kac kez kritik toplar cikardi,set oldu, arka tarafa gelip yardimci oldu.

tum bunlar goreceli elbette .

saygi ve selamlar .
Özcimbomlu Kutucu'yu desteklemeğe devam edeceğiz başkan

Attığı gol şans golü değil. Vuruşu istediği gibi olmasa da, girdi mi girdi sonuçta, bu tip vuruşları kovalayıp yapabilen bir adam Kutucu.
Biz kutucuyu nasıl kullanacağız mesele o.

Bugün gibi çok sıkıntı olur.

daha özgüvenli ve sakin kalmalı.

topu ayaklarına dolaştırıyor.

Geri
Üst Alt