- 26 Kasım 2012
- 179.234
- 241.357
- 5.688
Cimbom seviyesinden 50 km uzak biri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nerde karşı karşıya kaldımaçın başında karşı karşıya kaldığı pozisyonu tekrar izleyin
beyni durdu
sonrası da rezalet zaten
maçın başında çaprazdan geldiği pozisyonu söylüyorum olm.nerde karşı karşıya kaldı
hangi macı izliyon
ahmed'e sallayan yok, buna 6m verene sayiyoruz renkdas. adam kötü futbolcu malesefBı Ahmediniz var sallayın bakalım kimler ne yaptı bı anlatın hele de bilelim.
hmm 3 cm acıklıktan kalecinin kapattıgı köşeden kaleye vurmayı akıl edemedimaçın başında çaprazdan geldiği pozisyonu söylüyorum olm.
yönetimde bi troll olması çok kötü yaw
@Yönetim silin şu herifi. sarı üye yapın yeter
Kim ne oynadı takımda. Kötü futbolcu falan değil sonuna kadar savunacağım sonunda sizlerde anlayacaksınız ama geç olacak.ahmed'e sallayan yok, buna 6m verene sayiyoruz renkdas. adam kötü futbolcu malesef
tamam, sezon sonu görüsürüz. umarim sen hakli cikarsinKim ne oynadı takımda. Kötü futbolcu falan değil sonuna kadar savunacağım sonunda sizlerde anlayacaksınız ama geç olacak.
mertense verdi oda kaleciye nişanladı posyondaHa bu arada daha ilk dakikalarda o pozisyonda pas vermeyip değişik işlere girişiyosun ya bunlar senin Galatasaray kariyerini bitirir