#21 Ahmed Kutucu

Bu elemana kızmıyorum geldiği lig belli. Beni frank çok şaşırttı herif hiç bir şey yapmadı.

Top buna bir kere geldi, onda da aha şimdi kaybedecek ve kontra yiyecez dedim. Nitekim anında kaybetti ve neredeyse gol yiyecektik.
Önemli olan topu kaptırması da değil, orada kaptırdığı anda az adamla yakalanacağımızın farkında olmaması.

Bit bunu neden aldik? Tam olarak ne özelligi var? Uzaktan golleri disindan extra ne katacak bu takima? Huncarca para harciyoruz gereksiz oyunculara.

Bit bunu neden aldik? Tam olarak ne özelligi var? Uzaktan golleri disindan extra ne katacak bu takima? Huncarca para harciyoruz gereksiz oyunculara.
Okan buruk istiyor diye kulübü batiracaz. Alıp değerli kıldığı 1 oyuncu bile yok. Ona rağmen dehset paralar harcıyoruz.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Artık Kasımpaşa, Alanya'ya Ahmed'in golüyle falan 1 farklı galibiyet alırsak tamam derim başka bir şey istemem kendisinden. Galatasaray ayarında bir futbolcu değil.

Ben bu herifi emre akbaba gibi diyordum ama akbabadan özür dilemek lazım herif sakat sakat bile tonla katkı yaptı

Gene belini döndüremedi, ayağını kaldiramadi oradan golü yediyordu. Aldiranlarin lisansını yakmak lazım.

Adamın tek silahı etrafı boş olduğunda şut atmak

Boş paket yerli topçuya 6 milyon euro

kalan maçlarda 1-2 tane maç çözsün yeter. ki çözecektir bence.

son 4 dakika oyuna almak gereksizdi top tutamaz bişey yapamaz şut gelecekte vuracak bir tane geldi onda geç kaldı vurmakta. 2-3 Anadolu depi çözse bu sezon kafi.

son 4 dakika oyuna almak gereksizdi top tutamaz bişey yapamaz şut gelecekte vuracak bir tane geldi onda geç kaldı vurmakta. 2-3 Anadolu depi çözse bu sezon kafi.
1 2 top iyi yere attı ama

1 tane sıctı

osimhen sakatlandı mı acaba

Ancak yedek olur, soyle son 30 dakkika girer.

Geri
Üst Alt