#21 Ahmed Kutucu

Faul yaptı tamam ama sarı kart değildi

Çöpe atılan 6 Milyon €.

Önümüzdeki sezondan itibaren oraya buraya kiralamaya başlarız.

Bir pozisyonda topu doğru kontrol ediyordu ki tekrar gereksiz bir dokunuş yaparak topu ayağından aştı taca çıktı.

Üstün gayret lazım bunun için.

Buda gereksiz bir transferdi, yedek kadro icin oxuncu aldirsan ancak bunun kadar oynar anormal olan verilen bonservis

Son dakka gayet rahat pozisyonda gelen topu ayağına dolaştırıp taca çıkarması ile ben futbolcu falan değilim diye bas bas bağırdı. İyi şut çekiyor diye adam alırsan olacağı bu.
Bizin seviyemizdeki bir takımın böyle bir düşünceyle transfer yapmasına deli oluyorum, çıldıracak gibi oluyorum, delleniyorum.

Adamda hiç bir özellik yok, hız yok, güç yok, hava hakimiyeti sıfır, teknik yok, çalım yok, top sürme yok, hiç bir şey yok. Sadece önüne düşerse şut çekecek, o da belki kaleyi tutacak da gol olacak.

Bu adamın yetersizliğini açıklayamazsin..Ben hiç istemedim çünkü izledim eyupte ama bu kadar rezil çıkacağını tahmin edemezdim..En azından akbaba benzeri birşey olur diyordum. Abicigim dribblingi falan geçtim heeif o kadar ağır ki ayağında topu tutamiyor tutsa pas atamıyor.. Kendi etrafında dönmesi bile 3 saniye falan sürüyor..
Bu adama 4.5 vermek Cuestaya 8 vermekten farklı bir olay değil benim gözümde ..Eyupte isterse 20 gol atsın bunu izleyen hickimse istemedi zaten baştan beri .. Galatasaray'da yapamayacagi çok belliydi

Okan sayesinde futbolu unutmus. Herkes mi geri gider performans olarak ya. Bu kadar kotu olamaz bu adam olmamali.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir pozisyonda çalım atmaya çalışacaktı dedim kesin geçemez. Takoz gibi ayağı var afedersiniz.

Bunu alacağımıza Berat Luş'u falan oynatsak belki kazanım sağlama ihtimalimiz olurdu. Böylesi gelmedi gerçekten bu kulübe. Ben ömrü hayatımda böyle bir şey görmedim, adam futbol topuna tepki olarak doğmuş.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Amatörce faul ve kartlar. 11 başlasa her maç kirmizi yer.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt