#21 Ahmed Kutucu

Transferi tamamen birilerinin tanıdık transferi, bu cocugu birkaç maç izleyip alınma şansı yok eğer ortalama bir bilgiye sahip olsan bile.Daha ne ahmetler gelecek bu takıma.

birazda gülelim diye aldı hoca sanırım
netçede gol atarak gülemiyeceğimizi anladı geç de olsa

Lan olm yedek topcusun birqz hirs yapar insan. Hazir herkes Baris'tan sikayetci iken ayagina altin firsat gelmis degerlendirmiyorsun.

Ahmet gibi oyuncuların takımda tutunabilme konusunda azda olsa var olan şanslarını toptan bitiren başımızdaki OKAN denen hocadır.

Bu adam niye var?

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Harcadigini bonservis ve 4 senelik maasini altyapiya harcasan, orasi 1-2 level atlardi herhalde.

Galatasaray seviyesini geçtim profesyonel futbolcu mu diye artık düşünmeye başladım. Süper lig seviyesinde bile görünmüyor.

Saatte 1 bilemedin 2 metre bakın metre diyorum hızla 1 2 metreden jakobsun yumuşacık verdiği pası bile kontrol edemedi bu ahmet.Yemin ederin berkan bunun yanında Messi gibi birseydir

İlk röportajini dinlediğimde ne efendi adam lan demiştim. Galatasaray diyince gözleri gülümsüyordu ama milyon eurolarin döndüğü futbolda duygusallığa gerek yok. Kral olduğun yere geri dön Ahmed. Herkes okyanusta yüzmek zorunda değil

Ulan bari şutu düzgün çekebileydin gittin taça doğru vurdun, Osimhen şansa gole çevirebilse asist olacaktı neredeyse. Sen bu ligde o kadar golü nasıl atabildin ya

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Az da olsa sure buluyor aslinda. Degerlendiremiyorsan aglamayacaksin. Hala umidim var ama bi zahmet bir seyler goster artik.

almanyada alt yapı eğitimi almış tüm oyuncuları getirsinler amatör dahil bu kadar kötü ilk dokunuşa sahip başka birini bulamayız muhtemelen. Ya da mentali çok zayıf boş tribünlere falan oynaması lazım ki sakin kalabilsin

Cuestadan daha buyuk kazik , Cuestadan 3-4 birseyler kazanip zarari en aza cekebiliriz ama bu arkadasa kimse para da vermez

Geri
Üst Alt