- 10 Nisan 2013
- 58.917
- 42.274
- 3.943
İstikrarsız olması çok kötü böyle olmasın da ki etkeni anlamıyorum.Silva olmasını beklemiyor kimse zaten ama basit hatalar da beklemiyoruz.
Tapatalk
Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sene sonuna kadar ''iyi stoper, 8 milyon verdik, bekleyelim, fransanın en iyisi'' diye beklersek lig de ilk 2 sıra gider.
Devre arası acilen tekme atılarak kovulması lazım.
Lille 13 macta tam tamina UC (3) gol yemis
Bence de Chedjou Semih'in yanına değil yerine bir oyuncu ne yazıkki. Anlık müdaheleleri, tek hamleleri muhteşem ama oyun aklı olgun değil. Ani ve 2. hamleyi düşünmeden kararlar veriyor. Onun arkasını toparlayacak Ujfa tadında bir adam lazım. Bu yabancı sınırında Semih oynar, Chedjou gider kanımca, yerine de sağlam bir stoper alınır. Şöyle yeni Nesta denilen, Udinese, Fiorentina ayarında bir takımda oynayan 25-27 aralığında bir stoper alaydık iyiydi.
CJ düşmanlığını bırak Lille'den 12-13 tane oyuncu ayrıldı.
Sanki CJ gittide ondan 3 gol yediler gibi bi izlenim oluşturmaya çalışmışsın. Ayrıca 4 gol olacak o
cj kim
benim dedigim seyle lilleden adam ayrilmasinin arasinda ne alaka varki. herifler ligde 13 macta 4 gol yemis ve bundan onceki tdleri gol yemeyen romanin tdsi olan rudy garcia. defanstan digne ve chedjou gitmis. surekli gol yediren bir sol beki psg gibi bir takim almayacagina gore heriflerin defansi bu arkadas gidince net duzelmis, td degismesine ragmen
ona bakarsan Dany'de toulouse'dan ayrılınca takım ligi dany ile 14. bitirirken dany'siz 8. bitirmiş. ha bana göre bunlar önemsiz ayrıntılar. Bizim stoperde en beğendiğim isim Chedjou. Sol bekte ise takımda en iyi performans veren dany.
onemsiz degil gayet onemli ayrinti, isine gelmeyince onemsiz sayman dogal
ayrica dany chedjoudan iyi
önemsiz birey olarak bakmam ben, çünkü takımlar 3-4 oyuncu gönderip 3-5 tane alıyor. Bu durumda problemi bi kişiye mal edemem. Evet o da senin görüşün saygı duyarım.
bide ikiside fransada oynamış stoperler. hepsi Chedjou'nun trye gelmesini inanılmaz yadırgadılar. dany'ide toulouse takımından tanıyolar. Real Madrid maçının faturası Aurelien'a kesildi fakat bu durum dışardaki insanlar için böyle değil
madrid maçından sonra:
![]()
cok da seyimde kosolun ne dusundugu
bos mesajlar atma
arsenalin forvetine sercani koysak arsenal daha az gol atsa takimlar su kadar adam alir su kadar yollar diyecekmisin
ilginc islere girmeyelim
kosol denen adamin maci dikkatlice izledigi ne malum. kesin ozetlerden falan izlemistir.
bana abuk subuk heriflerin screnshotlarini sunma