#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstikrarsız olması çok kötü böyle olmasın da ki etkeni anlamıyorum.Silva olmasını beklemiyor kimse zaten ama basit hatalar da beklemiyoruz.

Tapatalk

arkadaslar kendimizi kandirmayalum. O hareketi amator kume stoperi yapmaz ya. Her sene Kadikoyde boyle bi mal cikariyrz istisnasiz..

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk

Iyi stoper ancak Semih'in partneri degil kesinlikle. Ikisi ayni tip oyuncular, yanlarina bir reis lazim

bunu satıp ömer toprağı almak lazım. ab işi falan hikaye bu sezon çıkmaz zaten unutun

bir çok kişiye göre sorun defansta deniliyor ama bence öyle değil sorun ileride başlıyor özellikle bizim gibi hücum futbolu oynamaya çalışan ekipler için en önemli yer ilerisidir maalesef ilerisi hiç ama hiç işlemiyor orta saha bir tek melo üzerine yığılmış durumda kendi evimizde oynadığımız maçlarda pek belli olmasa da özellikle dış saha maçlarda bu çok açık şekilde gözüküyor

Bence sorun bu adamin stoper olarak yetersiz olnasi. Yabanci bi stoper en axindan Semihten tecrubeli ve daha guvenilir olmali. Ya o yaptigi hareketi Semih yapsa bana bu kadar koymazdi. Ama onca para verip aldigin adam seni boyle bitirir iste. Bence macin kirilma anidir bu. Oyle bi gol yoyen takim o Kadikoyden tabi cikamaz.

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk

Bence de Chedjou Semih'in yanına değil yerine bir oyuncu ne yazıkki. Anlık müdaheleleri, tek hamleleri muhteşem ama oyun aklı olgun değil. Ani ve 2. hamleyi düşünmeden kararlar veriyor. Onun arkasını toparlayacak Ujfa tadında bir adam lazım. Bu yabancı sınırında Semih oynar, Chedjou gider kanımca, yerine de sağlam bir stoper alınır. Şöyle yeni Nesta denilen, Udinese, Fiorentina ayarında bir takımda oynayan 25-27 aralığında bir stoper alaydık iyiydi.

Bence de Chedjou Semih'in yanına değil yerine bir oyuncu ne yazıkki. Anlık müdaheleleri, tek hamleleri muhteşem ama oyun aklı olgun değil. Ani ve 2. hamleyi düşünmeden kararlar veriyor. Onun arkasını toparlayacak Ujfa tadında bir adam lazım. Bu yabancı sınırında Semih oynar, Chedjou gider kanımca, yerine de sağlam bir stoper alınır. Şöyle yeni Nesta denilen, Udinese, Fiorentina ayarında bir takımda oynayan 25-27 aralığında bir stoper alaydık iyiydi.

Ne kadar doğru bilmiyorum ama bu sezon Juve'ye transfer olan Ogbonna'yı istediğimize dair birşeyler okumuştum. Fakat sanırım maliyetini karşılayamadık ve devre arasında ilgilendiğimiz (Drogba transferi nedeniyle askıya alınan) Chedjou'ya geri döndük.

Tabi Ogbonna aradığımız adammıydı o da ayrı. Ben ismini duymuş olmam dışında bilgi sahibi değilim oyuncu hakkında. Böyle birkaç haberi görmüştüm sadece.

CJ düşmanlığını bırak Lille'den 12-13 tane oyuncu ayrıldı.

Sanki CJ gittide ondan 3 gol yediler gibi bi izlenim oluşturmaya çalışmışsın. Ayrıca 4 gol olacak o

cj kim

benim dedigim seyle lilleden adam ayrilmasinin arasinda ne alaka varki. herifler ligde 13 macta 4 gol yemis ve bundan onceki tdleri gol yemeyen romanin tdsi olan rudy garcia. defanstan digne ve chedjou gitmis. surekli gol yediren bir sol beki psg gibi bir takim almayacagina gore heriflerin defansi bu arkadas gidince net duzelmis, td degismesine ragmen

cj kim

benim dedigim seyle lilleden adam ayrilmasinin arasinda ne alaka varki. herifler ligde 13 macta 4 gol yemis ve bundan onceki tdleri gol yemeyen romanin tdsi olan rudy garcia. defanstan digne ve chedjou gitmis. surekli gol yediren bir sol beki psg gibi bir takim almayacagina gore heriflerin defansi bu arkadas gidince net duzelmis, td degismesine ragmen

ona bakarsan Dany'de toulouse'dan ayrılınca takım ligi dany ile 14. bitirirken dany'siz 8. bitirmiş. ha bana göre bunlar önemsiz ayrıntılar. Bizim stoperde en beğendiğim isim Chedjou. Sol bekte ise takımda en iyi performans veren dany.

normal şartlarda G.Zan-Chedjou olmalı stoperde. Fakat zan yerine daha iyi birisi alınması mutlaka şart. Bizdeki stoperlerin hepsi dediğim gibi aynı türden, kiminin eksisi kiminin artısı var birbirine göre. Fakat hiç biri savunmadaki hatadan dolayı kademeye girebilecek oyuncu değil. Kopenhag'dan yediğimiz goller gibi gol çok yiyoruz. Geçen seneki içerde real'in attığı ilk gol, ronaldonun golüne bakarsan yine yan top yine stoperlerin golü izlemesi, hiç birinin müdehalesi yok. Çünkü hepside mücadeleci stoperler. mesela kimse dany ya da Chedjou'nun kötü bi kesici olduğunu söyleyemez,

Avrupada geri dörtlü aylayışı

sol bek--------kesici-------sağbek

------------kademe--------------

bizde

sol bek-------stoper-------stoper-----sağ bek

yani stoperin tarzına önem verilmez.

ha ufak bi ekleme yapıyım, Lille'i lyon'a karşı izlemiştim, çok iyi alan daraltıp çok koşuyolar. takım olarak sürekli topun arkasındalar. atağa ise real madrid gibi hızlı bi şekilde çıkıyolar. Ortasahaları inanılmaz kuvvetli. sanırım CL takımı oluşturmuşlar fransada iddialı olur bu takım. Bizimki gibi dağınık bi takım değil

ona bakarsan Dany'de toulouse'dan ayrılınca takım ligi dany ile 14. bitirirken dany'siz 8. bitirmiş. ha bana göre bunlar önemsiz ayrıntılar. Bizim stoperde en beğendiğim isim Chedjou. Sol bekte ise takımda en iyi performans veren dany.

onemsiz degil gayet onemli ayrinti, isine gelmeyince onemsiz sayman dogal

ayrica dany chedjoudan iyi

onemsiz degil gayet onemli ayrinti, isine gelmeyince onemsiz sayman dogal

ayrica dany chedjoudan iyi

önemsiz birey olarak bakmam ben, çünkü takımlar 3-4 oyuncu gönderip 3-5 tane alıyor. Bu durumda problemi bi kişiye mal edemem. Evet o da senin görüşün saygı duyarım.

bide ikiside fransada oynamış stoperler. hepsi Chedjou'nun trye gelmesini inanılmaz yadırgadılar. dany'ide toulouse takımından tanıyolar. Real Madrid maçının faturası Aurelien'a kesildi fakat bu durum dışardaki insanlar için böyle değil

madrid maçından sonra:

ugl9n.png

önemsiz birey olarak bakmam ben, çünkü takımlar 3-4 oyuncu gönderip 3-5 tane alıyor. Bu durumda problemi bi kişiye mal edemem. Evet o da senin görüşün saygı duyarım.

bide ikiside fransada oynamış stoperler. hepsi Chedjou'nun trye gelmesini inanılmaz yadırgadılar. dany'ide toulouse takımından tanıyolar. Real Madrid maçının faturası Aurelien'a kesildi fakat bu durum dışardaki insanlar için böyle değil

madrid maçından sonra:

ugl9n.png

cok da seyimde kosolun ne dusundugu

bos mesajlar atma

arsenalin forvetine sercani koysak arsenal daha az gol atsa takimlar su kadar adam alir su kadar yollar diyecekmisin

ilginc islere girmeyelim

kosol denen adamin maci dikkatlice izledigi ne malum. kesin ozetlerden falan izlemistir.

bana abuk subuk heriflerin screnshotlarini sunma

mis gibi gidip yerli oyuncu almak varken nerden buldukta bu kadar para verdik halen anlayabilmiş değilim.

cok da seyimde kosolun ne dusundugu

bos mesajlar atma

arsenalin forvetine sercani koysak arsenal daha az gol atsa takimlar su kadar adam alir su kadar yollar diyecekmisin

ilginc islere girmeyelim

kosol denen adamin maci dikkatlice izledigi ne malum. kesin ozetlerden falan izlemistir.

bana abuk subuk heriflerin screnshotlarini sunma

yok maçı izledi CL topici var drogba hayranı ligdeki bazı maçlarımızı bile izliyo. Ayrıca dediğim gibi dany'i ligue1'den tanıyan insanlar. Boş mesaj değil. Fakat dany'nin hatalarınıda görebilmen lazım.

sercanı arsenal'e tek forvet olarak koyarsan o zaman onun yüzünden oldu diyebilirim. Fakat arsenalden 8--9 oyuncu ayrılırsa problemi sadece bi adama yükleyemem. sercanın kötü oyuncu olduğunu düşünürüm (dany) gibi. fakat Chedjou-sercan örnekleri aşırı uç örnekler. Sercan ile arsenal forvetleri arasındaki fark uçurumken, Chedjou'nun semih ve dany'den en az 5 gömlek düşük olması lazımki bu kıyaslamanın altı dolu olabilsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt