#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim bunu nasıl 6 ay izlemiş? Bu kadar kötü bir stoper izlemedim ben son yıllarda. Fenerli Bekir gibi sürekli hata yapıyor.

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

Terim maç izlemiyor. Kimbilir kim önerdi. Gazetecilere Sneijder için "neydi onun adi" diye soran bir adamin dünya futbolunu takip ettigini sanmiyorum.

Eski Chedjou dan daha hareketli gördüm kendisi. Umarim ikinci yari toparlar. Cünkü asla ve asla yerin dibine sokulacak bir isim degil Chedjou.

Tabi Burdisso konusuna yazdigim gibi, defans oyuncusu icin Tokat macinda fazla yorum yapmamak lazim. Cünkü pek zorlamiyorlar takim olarak.

Chedjou gibi oyuncuların iyi oynaması için takım olarak savunma yapmamız lazım.

Gerçi her türlü öyle yapmamız lazım. :D

Son macıydı bence. Belki ön liberoda şans bulur bilemem ama stoper mefkisi olsun veya bek olsun kimse formayı kaptırmaz buna. Pahalı bir yedek alternativ. Sene sonu 4-5 e fransaya geri postalaya biliriz umarım yada katara yada chine

Yok beyler...

Kötüydu bence....Inanilmaz hatarlar yapti yine,Burdisso cok daha iyidi....

Gerçekten iyi değil. Bu adama 6-7 Milyon Euro nasıl verdik hala inanamıyorum.

Fransa'da yılın stoperi seçildiyse, Fransız'lar gerçekten futboldan anlamıyor.

Sanki biz bu adamı yeni aldık da bugün ilk maçına çıkmış gibi bir havayla oynadı. Pısırık tabirimle, bu adam çok durgun ve yetersiz bir stoper. Gökhan Zan 10 kat daha iyi bundan. Artık kadroya bile alınmamalı. Zaten Semih ve Koray da var. Gayet yeterli olurlar.

kesinlikle stoper değil. ama orta sahada kesici olarak oynayabilir. hem tekniği hem oyun görüşü fena sayılmaz. ama dikkati çok zayıf ve boyu bir stopere göre kısa. sıçraması da iyi değil

Şaka falan değil.. ömrümde hayatımda izlediğim en kötü defans oyuncusu..

Aklıma başka kimse gelmiyor...

Tam bir balon iyi kazık yemişiz..

Lille takımına geri satsak ucuz bir fiyata yada taksitleri devam ediyorsa ödemeden anlaşıp göndersek iyi olur. Lille taraftarı bu adam için ağlamıştı zaten. Sezon sonu zararı az şekilde göndermeliyiz.

fm tabiriyle anticipation, benim tabirimle uyanıklık düşük. üstelik güçlü olmasına ramen kıvrak değil. keşke olsaydı ama malesef olmadı, olacak gibi de gözükmüyor.

Bu Adam Fransa´da kaya gibi oynuyordu...

Chedjou cok kaliteli bir defans oyuncusu, ama nedense bundan pek fazla eser gösteremiyor. Eger belinde sakatlik varsa, bu bir sorun olabilir.

Burada Fransiz taraftarlari Chedjou´yu degerlendirirken Chedjou´yu Lille´e sezonunun en iyisi olarak degerlendiriyorlardi. Fransa´da en iyi stoper degil, ama en iyilerinden diyorlardi.

Aurélien Chedjou zu Galatasaray? - Gerüchteküche - Thema - Seite 2 - transfermarkt.de

Ve haklilar aslinda, bu Chedjou süper lig seviyesi icin cok üstün stoper aslinda, ama asi herzaman tutmuyor iste. Takim olarak cogu maclarda, kötü defansi yapmis olarbiliz, ama Chedjou yinede normalde fark yaratacak oyuncudur.

Adama les deyipte hakaret etmeden önce bir dua edin ki, kendini toparlasin. Burdisso Arjantin liginin en kötü stoperleri arasinda gösterilirken, Chedjou Fransa´nin en iyileri arasinda bir Stoper´di geldiginde. Chedjou Burdisso´dan en az iki sinif üstün bir topcu, ama ne yazikki nedense bu performanstan cok uzak görüntü veriyor.

Gerçekten iyi değil. Bu adama 6-7 Milyon Euro nasıl verdik hala inanamıyorum.

Fransa'da yılın stoperi seçildiyse, Fransız'lar gerçekten futboldan anlamıyor.

Adamın kalitesinde sorun yok.

Adamın sorunu kasmamak.Hiç zorlamıyor kendini.Resmen isteksizlik abidesi.Adam Türkiye'de oynamak istemiyor işte.Bunu görmek için kahin olmaya gerek yok.

Premier Ligde olsaydı,tazı gibi oynardı.Eminim.

Yalnız bu herif Fransa'da böyle değildi.Buna ne oldu, bu yaz başından neler geçti de bu hale geldi, merak ediyorum :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt