#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lille gibi 2011de Fransiz şampiyon olan bir kulüpte ilk 11de oynayan oyuncu bizde nasil bu kadar berbat oldugunu bir türlü anlayamadim.

Ne ameliyati

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

belini çektirmesi lazım koşuşundan belli sıkıntı var ama hamit gibi belden ameliyat olup aylarca dönmezse kazığın boyutu büyür

Çeptalk

Alıcısı yok belli ki elimizde patladı.

Arayan var mı kendisini?Benim şimdi aklıma geldi. :)

Chedjou'nun yerine kimi koysan zaten en az onun kadar oynar. H.Balta'da bunun kadar oynuyor. Son derece gereksiz bir adam, kupada ara sira oynar. Gerci kupada neredeyse bitti bitecek.

Bu akşam yoktu mağlum peki olsaydı ne olurdu hiçbirşey,tamamen yabancı kontejyanını boşa dolduran biri ,Semih,Balta,Ceyhun,Gökhan zan hatta yeni alınacak yabancıdan sonra ben olsam tribünden aşağı indirdim ilk 18 de bile olmamalı..........

Ben niyeyse kabul edemiyorum. Kalıplı adam, dağ gibi. İnstagram'dan da malum gördük. Daha iyi olmalı ya Chedjou. Bi de sakatlığı neymiş?

Bende Chedjou'nun bizlere gösterdiğinden daha iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Problemi nedir, neden beklenilen performansın altında kalıyor bunu bende bilmiyorum ama bunun nedeni gecen seneden kalan sakatlığıysa da bundan bir an önce kurtulmalı artık.

Ben bundan sonra cok üst düzey bir performansta beklemiyorum Chedjou'dan, gelmeden önce de gelmesini istemediğim bir adamdı, elden cıkartmanın da zor olucağını düşünüyorum. Umarım o da bizde olduğu sürecte daha sağlıklı olur, daha düzgün birseyler izletir bizlere.

2. Cris vakası ve FT'nin en büyük hediyesi. Oynadığı 6 maçın 4'ünde gol yememişiz. Semih ve Zan gibi kaliteli yerli stoperlerimiz varken, Chedjou ancak 5. fln yedek olabilir. Yazın acilen satmalıyız.

Dany yerine bunu gönderseydik . Adam doğru dürüst maçlara çıkmadı . Çıktığı maçlarda da çok kötü oynadı .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt