#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durumu artık psikolojik olmuş. Uyuma sorununu Mancini halledemez. Kulüp psikologlarına iş düştü.

Valla herifin geldiğinden beri zararı oldu, yararı olmadı.Ancak, her oynadığı maçta 5 dakikada bir rakip forvetlerle bire bir, ikiye iki yakalanan bir defans oyuncusunun da psikolojik olarak çökmesi normaldir.Hele önünde Selçuk gibi iyi oynamadığı zamanlarda takımına -1 olarak yansıyan bir orta saha varken, bekte de her hamlede yatıp 2-3 dakika yerde kalan bir bek varken bu adama ne kadar suç bulmak lazım orasını bilemiyorum...

Geçen yıl, takımın döküldüğü bazı maçlarda bir tek Dany ayakta kalmış, olası hezimeti önlemişti...Özellikle yüksek toplardaki teşebbüs eksikliği bilinen bir şey, çok sık ''Ölümcül'' bireysel hatalarda yapıyor ama en azından hamleli bir oyuncu...Chedjou yu muazzam bir stoper sayıp, defansın dağılmasından hep Dany-Semih i sorumlu tuttu çoğunluk...Diyorum ya Dany nin kötü oynadığı kadar iyi maçları da var...Chedjou nun Juventus deplasmanı dışında iyi oynadığı maç hatırlamıyorum...Dany nin kalması gerektiğini söylemiyorum; Muslera nın gelipte kaleci sorununu çözmesi gibi bir efekti stoper mevkiinde yapacak bir stoper alınmasını ümit ediyorum...Dany-Chedjou da üçe beşe bakmadan elden çıkarılır, mümkün olan en kısa sürede...

İlk geldiğinde de söylemiştim senden bize hayır gelmez.Tez elden gönderilmen lazım.Dany bile senden daha iyi.

....Fransanin en iyi stoperi Türkiyeye geliyor mu? Lille neden fransanin en iyi stoperi sadece 6 Milyona sattiyor? Premier League klübler neden almadilar chedjoue ... Chedjou o kadar iyi olsaydi... Premier League'e giderdi...nokta

Ah Chedjou,bende hala kücük bir umudum var ama böyle bir Performansla Galatasaray ancak zarrar verrir.

Primier ligini bırak. Orada Marsilya var, Lyon var. Hani Manoca, psg falan söylemiyorum. Hadi onlarda para var farklı oyunculara yönelirler.

Yahu adamlar cin gibi cin. Heleki bir iyi bir stoper için hiçbirşey olan 6 milyona bu adamı bize bırakacaklar öylemi..

Her zaman söylerim çok rezalet işlere imza atıyoruz. Ve hala atıyoruz.

Zan ile beraber performansi %100 artiyor . Zan daha cok toparlayici oynuyor Chedjou da mudaheleci . Semih , Balta , Dany ve Ceyhun'un ne yaptigi belli degil zaten

Hakan Chedjou'nun arkasını toparlıyor, son maç kaç defa kademesine girdi. O saydığın bütün isimler Chedjou'dan daha faydalı.

Bence ona şans verilmeli.

Daha ilk sezonu, ve Mancini gibi defansi iyi organize edebilen bir hocayla belki performansi sezonun ikinci yarisinda daha iyi olur.

Adaptasyon sureci hala suruyor malesef, takima henuz entegre olamadi..

Orelyen alisamadin mi hala takima gurban?

Ama savunma oyuncusu yetenekleri var :(

Chelsea de rahat oynar :ka19:

İlk geldiğinde asıp kesenlere bi 7 8 mac oynasın ondan sonra yorum yapalım demiştim.İlk yarı bitti.Aşırı kötü bir oyuncu bence.Defans olarak adamda hiç bir artı yön yok.Tank gibi agır,Markajı çok zayıf.Kafa toplarında başarılı değil.Bunu ilk kim önerdiyse klübe onun heykelini dikmek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt