#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fransada equipe gazetesinde yılın 11inde oldu hepsi bu ya.

Danny daha iyi hem daha hızlı ve ucuz

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Mesele ağır olması vs. değil de bu adam topa bakarken öyle bir dalıyor ki tutması gereken adamı unutuyor. Nasıl bir şey anlamış değilim.

balon ,ilk geldiğinde balon dedik aynen balon ,bunu kim transfer ettiyse yazıklar olsun takım kadrosu resmen hurdalık oldu..

Bu chedjou fransada nasıl yılın stoperi oldu anlamadım gitti. Orda farklımıydı anlamadımki. Az parada vermedik ve vermiyoruz sonucta. Yazık bize vallahi.

Mesele ağır olması vs. değil de bu adam topa bakarken öyle bir dalıyor ki tutması gereken adamı unutuyor. Nasıl bir şey anlamış değilim.

Konsantrasyonu eksik. Pozisyon bilgisi fena değil ama şimdi nasıl anlatsam bu vatandaşın yanında Lille'de kim oynuyorsa ilk toplara o basmıyor belli ki. Daha ağır bir oyuncu olması muhtemel ama konsantrasyonu ve pozisyon bilgisi üst düzey olmalı. Chedjou daha çok kesicilik yapıp, geriden oyun kuruyordu büyük ihtimalle.

Tamamen hayalkirikligi ve cop bi transfer.1 ay once demistim aradigimiz adam degil piyasasi varken satilmali diye suan tamamen bitik..Dany,Riera ve Amrabattan once gitmesi gereken 1 numarali isim olmadi ,olmayacak.Hadi lider ozelligi yok dedik, defansif ozelligi de yok.Ortalama bi Turk stoper daha cok katki verir.

Cedju gitti Lille gol yememe rekoru kirdi,yerine aldiklari isim daha ucuza Simon Kjaer.Ama orda asil adam bence Marko Basa.Cedjuyu da Kjaeri de iyi gosteren o.

PROFIL SAHIBI MARKO BASA

s_17179_1082_2013_12_04_1.jpg

© Getty Images

Vatandaki isim:Марко Баша

Doğum tarihi:29.12.1982

Doğduğu il:Trstenik

Boyut:1,89

Uyruk: Karadag

Pozisyon:Defans - Stoper

Ayak:sağ ayak

Piyasa değeri:4.000.000 €

9.500.000 TL

Oyuncu danışmanı:Graf Sports International

Bize boyle dogu Avrupali sert,lider,defansi organize edebilecek bi adam lazimdi ,defansi cok fazla afrikalilardan kurmamaliyiz.

Bu chedjou fransada nasıl yılın stoperi oldu anlamadım gitti. Orda farklımıydı anlamadımki. Az parada vermedik ve vermiyoruz sonucta. Yazık bize vallahi.

kardeşim transfer olduğundada söyledik ,chedjouya fransada ylın stoperi diyen cahildir ,değil yılın stoperini ilk 10da diyende cahildir, bu hikaye tamamen uydurmadır,fanatik misali bir gazetenin uyduruk seçimidir ,chedjou Kamerun milli takımına bile son 1 kac yılda katılmış daha öncesi son derece vasat bir oyuncudur ve yediğimiz büyük kazıkdır..

Aylardır söylüyorum, bu adamdan bir yol olmaz, bu adam aradığımız adam asla ve asla değil diye, bir kez olsun beni haksız çıkartmadı, helal olsun valla. Hatta daha geçen ay, bu adam stoper falan değil olsa olsa ya ön liberodur ya sağ bektir demiştim, dün verdiği röportajda yine beni doğrulamış sağolsun.

Hiç yanıltmıyor kendisi. "Predictable" diye bir terim var ya hani, tam işte onun karşılığı Chedjou'nun ta kendisi. Dünya üzerinde vasatından iyisine, kötüsünden mükemmeline bir milyar tane "orijinal" stoper varken, sen git stoper bile olmayan bir adama 6,8 milyon ver ve savunmanın göbeğine koy. Bizim Çağlar Birinci bile bundan daha çok stopere benzemiş ciddi ciddi. Bize bu işkenceyi çektirip şu adamı izlemek zorunda bırakanlara da yazıklar olsun diyorum başka bir şey demiyorum.

Pozisyon baslarken rakipten önde olsa da bi kac saniye sonra top rakipte ve Chedjou arkada kalıyor sonuc ya gol ya da pozisyon. Top Chedjou da ilerken rakip arkasinda bi kac saniye sonra rakip önune gecmis topu kapmis gidiyo ama Chedjou hala kaptirdigi yerde. Muthis bi oyuncu bunlari yapmak icin cok calismak lazim. Bravo

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

izlenmeden alinmis gibi. bu adamin ciplak gözle 4-5 macini seyretsen yeter zaten kalitesini görebilmek icin.

kardeşim transfer olduğundada söyledik ,chedjouya fransada ylın stoperi diyen cahildir ,değil yılın stoperini ilk 10da diyende cahildir, bu hikaye tamamen uydurmadır,fanatik misali bir gazetenin uyduruk seçimidir ,chedjou Kamerun milli takımına bile son 1 kac yılda katılmış daha öncesi son derece vasat bir oyuncudur ve yediğimiz büyük kazıkdır..

Bilmiyorum bende vallshi . Orda burda yazıldı cizildi. Iyi süper denildi bizde inşallah demek düşdõ. Fransa ligini hic ama hic takipetmedim sonucta. Bir bayern 6-1 lille macında izlediğimi hatırlıyorum orda da alıcıgözle izlememişdim doğal olarak. Vallaha bugüne kadarda hic eleştirmekde istemedim iyiolur diye belki ama yok olmayacak gibi.

Aylardır söylüyorum, bu adamdan bir yol olmaz, bu adam aradığımız adam asla ve asla değil diye, bir kez olsun beni haksız çıkartmadı, helal olsun valla. Hatta daha geçen ay, bu adam stoper falan değil olsa olsa ya ön liberodur ya sağ bektir demiştim, dün verdiği röportajda yine beni doğrulamış sağolsun.

Hiç yanıltmıyor kendisi. "Predictable" diye bir terim var ya hani, tam işte onun karşılığı Chedjou'nun ta kendisi. Dünya üzerinde vasatından iyisine, kötüsünden mükemmeline bir milyar tane "orijinal" stoper varken, sen git stoper bile olmayan bir adama 6,8 milyon ver ve savunmanın göbeğine koy. Bizim Çağlar Birinci bile bundan daha çok stopere benzemiş ciddi ciddi. Bize bu işkenceyi çektirip şu adamı izlemek zorunda bırakanlara da yazıklar olsun diyorum başka bir şey demiyorum.

bu adamın milli olma sayısı 28.. evet 28 macda milli olmuş ve yaş 28.... önlibero olarak başlamış futbola sonra stoper , ağır ,boy kısa 1.84 hele semihle oynayınca tam kısa sonuç olarak fiyasko..

Bu da var;

[media]https://www.youtube.com/watch?v=l8SIL-N86ZE[/media]

Bu da;

[media]https://www.youtube.com/watch?v=sXWPB8ARYvA[/media]

Bu da ortaya karışık;

[media]https://www.youtube.com/watch?v=CPmDZuzpQqQ[/media]

bu adamın milli olma sayısı 28.. evet 28 macda milli olmuş ve yaş 28.... önlibero olarak başlamış futbola sonra stoper , ağır ,boy kısa 1.84 hele semihle oynayınca tam kısa sonuç olarak fiyasko..

Yav Dany'i özlememize sebep olan adamdır kendisi, daha ötesi var mı? Dany'e demediğimizi bırakmadık (haklı olarak tabi) ama gel gör ki bugün çoğu kişi bunun gidip Dany'nin kalmasına razı. Güler misin ağlar mısın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt