#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güveniyordum sana zalım

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pozisyon almayı ve rakibini unutan defansıda ilk defa görüyorum. Bundan olsa olsa defansif orta saha olur.

Tamamen kazik!!Yabancilar arasinda ilk gitmesi gereken isim!Dany,Amrabat filan bi carelerine bakariz bu adami Monaco'ya filan itelemek lazim piyasasi varken olmadi,olmayacak.

STOPER SART!!

yok yaaaa bundan bize hayır yok :( bunun yaptığı işi elazığsporda oyuna giren 19 luk erolda yapar çok yanlış bir transferdi imparatore sağ olsun

bosu bosuna kontenjan harciyoruz su adama bunun yerine alt yapidan stoper falan koysak kontenjan yemez en azindan..

kaç yıllık sözleşmesi var bizle bu adamın umarım 4 yıllık falan değildir

dany ile uğraşacağımıza bunu yollayalım. hem piyasası biraz daha iyi dany'e göre daha kolay çıkarırız elden. adam dümdüz hiçbir vasfı olmayan bir stoper. dany arada saçma sapan işler yapıyor ama en azından extraları olan bir herif. ne bileyim en önemli özelliği hızlı, birebirde kolay kolay geçilmiyor. bu adamın ne özelliği var Allah aşkına bir tane şey gelmiyor aklıma

Yıllık 2 milyondan 4 sene elimizde patladı allah yüzümüze bakarda dünya kupasında iyi oynarsa 3-5'e satarız

Alınmasında emekleri geçen her kimse hepsini teker teker tebrik ediyorum

Halı sahaya 1 adam eksik olsa yine çağırmam bakkal ersin abiyi çağırırım daha iyi.En azından kademe biliyor Ersin abi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt