#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hemen Chedjou'ya laf atin zaten dehalar sizi . Ceyhunla Baltanin yaptigi hatalari aman aman gormeyin .

pek iyi oyuncu degil ama yaninda oynadigi oyunclara bakin Hakan Balta ve Ceyhun Gülselam :crushed:

Ceyhun ve Balta'ya kimse süper demiyor zaten ama onlar bile maç içerisinde uyuyup adamını kaçırmıyorlar. Bide Bu adam kontenjandan yiyor ve tonla para alıyor.

Hemen Chedjou'ya laf atin zaten dehalar sizi . Ceyhunla Baltanin yaptigi hatalari aman aman gormeyin .

"Ağaç için ağlayanlar Suriye için neden susuyor" gibi bi cümle olmuş bu. Yanındakiler kötü diye yetersiz oyuncuya yetersiz demeyecek miyiz? Adamın koşmaya mecali yok. Tek hamlelik eski tip bi stoper. Bilica daha aktif saha içinde. Kısacası bizim takımda gereksiz bi karakter.

Seni bu takıma alan futbol fukaralarına selamlar,rezil adam

Yabancı kontenjanını boşa harcıyoruz.

Gökhan Zan 2 tane Chedjou eder.

Maalesef büyük kazık yedik.

bir pozisyon vardı.arkadaşlarla izliyoruz maçı kız arkadaşlarda var.o dakikaya dek küfür etmedim.ayıp olur kızlar var diye.hani küfür mü ediyosun demeyin eden vardır eminim vardır sağdan sola koyan.her neyse elazığlı eleman bizim sahaya doğru top sürdü.top melonun müdahalesiyle sekti tekrardan elazığlıya geldi.ona göre soldaki adama atacak.soldada sözde sağ tarafı savunan chedjou var.bir topu seyredişi var.yanından süzüle süzüle geçti top.bir de ağırdan alıp ceza sahasına gidişi.şok oldum.allah ne verdiyse salladım.zaten bilenmiştim maçın başından ona.vur anam vur.

belki iyi futbolcu ama uymadı bize ilerisi için pek ışık vermiyor yabancı kontenjanda yer yiyor taliplisi varsa satılmalı bence.

Fransa da yılın stoperi seçildi yalanını menejeri uydurmuştur kesin.

Silva varken bunu seçenin aklından şüphe ederim.

Çok kötü ve kesinlike ne 3-5-2 ile ne yanında oynadığı adamlarla bir alakası yok dediğimin ,

lakayıtın kralı , 2. yarının sonlarına doğru bir pozisyon vardı adam orta sahada top sürmeye kalktı topu kaptırdı ve geri dönmeye tenezzül bile etmedi ,, net olarak büyük kazık bu adam .

Şimdi satmaya kalksakta satamayız. Bizden aldığı parayı kimse vermez. Chedjou'da talip olsa bile gitmez hep aynı sorunlar:(

Malesef güvenimi kaybetti.İlk geldiğinde sabredin, güvenin demiştim ama olmadı bir türlü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt