Ahmet Güzel
Kırmızı Üye
- 28 Ocak 2011
- 1.514
- 0
- 996
Bu ne zaman gol atsa puan kaybediyoruz yaa.SEN ATMA HACI.(Eskişehir maçı istisna tabii)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ne zaman gol atsa puan kaybediyoruz yaa.SEN ATMA HACI.(Eskişehir maçı istisna tabii)![]()
Bi bu maçta kaybettik bide Chelsea. Oda eleme maçı zaten. Neyin kafası bu ?
Analiz yaptım renkdaş ne var bunda yani.Adam 3 maçta gol atmış ve 2sinde de berabere kalarak puan kaybettik.Durum bu.![]()
CL ligide dahil olmak üzere 4 golü var![]()
Chedjou'yu aldırdı diye Terim'e sövenler ?
Burdisso![]()
Yaşlı Cris'e ne demeli peki![]()
Chedjou'yu aldırdı diye Terim'e sövenler ?
Burdisso![]()
burdisso kiralik emrah kardesimDbegenmesek ne yazar begensek ne yazar..adam danny gibi bomba yerine alindi,duyanda bonservisine on milyon verdik zanneder
D
Fark yapmaz. Bu geniş zamanda kiralık Burdisso alınıyorsa daha vahim ki bizim stopere ihtiyacımız yüksekken. Dany daha iyi idi bundan.
bjk macinda gördük..bu sezon en az bes tane penalti yaptiran,sacma kirmizi kartlar gören danny degildi zaten...bosuna atalarimiz "kör olür badem gözlü olur "dememis..zaten devre arasi herkes elit stoperlerini birakmak icin can atiyordu..kahrolsun yönetim!!!:happy:
bjk macinda gördük..bu sezon en az bes tane penalti yaptiran,sacma kirmizi kartlar gören danny degildi zaten...bosuna atalarimiz "kör olür badem gözlü olur "dememis..zaten devre arasi herkes elit stoperlerini birakmak icin can atiyordu..kahrolsun yönetim!!!:happy: