#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ne zaman gol atsa puan kaybediyoruz yaa.SEN ATMA HACI.(Eskişehir maçı istisna tabii):D

defansini halen begenmiyorum. ama, bence chedjou burak yerine forvette denensin daha verimli :)

Cok ust duzey degil ancak su galatasarayda banko oynar. Daha iyisi alinana kadarda bu oynayacak. Biz fener gibi transfere her sene en az 20 m. euro ayirabilecek bir takim degiliz, yatirim yaptik mi karsiligini gormek zorundayiz, gecen sene gorduk. Bu sene nispeten diyelim. Fener gibi guizaya ona buna 14-15m. sokaga atacak paramiz yok. En son 2003 yilinda sokaga atmistik, 10 sene oldu daha yeni toprliyoruz.

Yaşlı Cris'e ne demeli peki:D

Bence anormal değildi o. Ani yapılan çok kısa süreli bir transferdi. Dönemi hatırla lütfen. Ujfalusi sakatlandı ve transfer dönemine kısa süre vardı. Reis (tecrübeli) biri lazımdı onu aldılar. Bende beğenmedim. Hocamız da beğenmemiştir hatta. Ama o zaman içşinde yapılan normal bir transferdir. CL'de bu kadar oynamış bir oyuncu da bu kadar kötü olmamalıydı. Bir de o dönem unutmayalım Melo acaip formsuzdu.

Bir ciddi kademe hatası yaptı ama şansına rizeli üsten auta atı topu. Bu hatanın aynısını bjk macındada yapmışdı. Ama ondan hariç iyidi yine.

Ben beğendim

burdisso kiralik emrah kardesim:DDbegenmesek ne yazar begensek ne yazar..adam danny gibi bomba yerine alindi,duyanda bonservisine on milyon verdik zanneder:DD

Fark yapmaz. Bu geniş zamanda kiralık Burdisso alınıyorsa daha vahim ki bizim stopere ihtiyacımız yüksekken. Dany daha iyi idi bundan.

Fark yapmaz. Bu geniş zamanda kiralık Burdisso alınıyorsa daha vahim ki bizim stopere ihtiyacımız yüksekken. Dany daha iyi idi bundan.

bjk macinda gördük..bu sezon en az bes tane penalti yaptiran,sacma kirmizi kartlar gören danny degildi zaten...bosuna atalarimiz "kör olür badem gözlü olur "dememis..zaten devre arasi herkes elit stoperlerini birakmak icin can atiyordu..kahrolsun yönetim!!!:happy:

fm 2014 te 10 gol atmıştı kornerden..dedim ulan şu golleri birde gerçekte atsan adam uçana kaçana atmaya başladı..aynen devam koçum..adam kaçırıyormuş, hata yapıyormuş..varmı kaçırmayan ? Terry i gördü bu gözler ne falsolar yaptı..ayakları tekniği buraktan bin kat iyi defanstan yılan gibi çıkıyor topla..bilhassa arenada çok işe yarıyor bu tekniği..

seviyorum seni kara yılan alıştın ortama çakıyorsun golleri..

stoperin dibisin

:D

bjk macinda gördük..bu sezon en az bes tane penalti yaptiran,sacma kirmizi kartlar gören danny degildi zaten...bosuna atalarimiz "kör olür badem gözlü olur "dememis..zaten devre arasi herkes elit stoperlerini birakmak icin can atiyordu..kahrolsun yönetim!!!:happy:

Burdisso oynasın onu da görürüz. En az ikiye katlar. Konuyu kaçırma. Burdisso ile Dany kıyasladım. Dany iyi futbolcu demedim. Kıyas yaparak daha iyi dedim kime göre Burdisso. Ayrıca kiralık vs diyorsun. Kontenjan harcıyor, para veriyor ve umut bağlıyorsun.

NOKTA.Terimciler şimdi susabilir.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt