#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok cazip bir teklif gelmezse kesinlikle kadroda tutulmalı

başka yabancı stopere gerek yok

Bundan bi yol olmaz

İnanılmaz çalımlar yiyor . Yedek dursun Koray yüzünden gol yemeye razıyım

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi bir fiyat veren olursa satılmalı. Kalsa bile bu sezon daha iyi olacağını düşünüyorum.

Annelere dua ettirelim de DK'da coşsun. Coşsun ki iyi bi paraya okutalım. Bu bizim tek şansımız.

Giderse de kalırsa da bir şey demem.Gidecekse yerine Alex'in gelmesini isterim.

Cok büyük umutlarala gelmisti!

Malesef beklentilerin cok cok asagisinda kaldi...

Ama asla cöp tabiri uygun degildir.

Biz Galatasaray isek daha iyi yabanci stoperleri alabilmemiz lazim.

Chedjou +3 yabanci olarak kaliyorsa kalsin.

Happy Birthday Aurelien Chedjou..

Bu sezon yine stoperde oynatırsak çok başımız ağrır. Beklenileni hiç veremedi. Ön libero yada defansif orta saha olarak denenmeli...

Bu adamı bir ben mi beğeniyorum acaba? Takım savunması toplu kötü olunca Chedjou da sırıtıyor tabii. Semih ondan daha mı iyidi geçen sene?

Bence kalmalı. Sağlam adam...

Şunu bi tane Rus takımına kakalayabilecek bi tane Gs yönetiminde adam olmaz mı?

Bu adamı bir ben mi beğeniyorum acaba? Takım savunması toplu kötü olunca Chedjou da sırıtıyor tabii. Semih ondan daha mı iyidi geçen sene?

Bence kalmalı. Sağlam adam...

Takım savunması gayet iyi Galatasaray'ın,Melo ve Selçuk'un yaptığı işler ortada bekler ve forvetler gayet iyi takım savunmasına katkı veriyor.Galatasaray deplasmanda gol atamadığı için şampiyonluğu kaçırdı yabanı sınırı yüzünden oynatılan.4-3-1-2 saçmalığı yüzünden şampiyon olamadı.Mancini kolay gol yemeyen bir takım yaratmıştı.Yediğimiz gollerinde %70'i Chedjou'nun bireysel hataları yüzünden rezil bir stoper hiç bir artısı yok,pozisyon bilgisi zayıf!! Keşke Kolo Toure'yi alsaydık gittiler Chedjou'yu aldılar.4-2-3-1 sistemi bu ligde Chedjou'^yu bile idare eder yesekte atarız ama Şampiyonlar liginde rezalet bir sezon yaşarız.Şampiyonlar liginde tek hamleli stoperleri her zaman harcarlar.O yüzden Koray Günter'i terih ederim.Hız,çabukluk,hamle zamanlaması mükemmel Alman alt yapısı görmüş bir isim.Dordmund akıllı takım potansiyelini biliyor kontratına 7 milyon euro'ya geri alınabilir maddesi koymuşlar.Semih'e nasıl şans verildiyse Koray'a da verilmeli.

Takım savunması gayet iyi Galatasaray'ın,Melo ve Selçuk'un yaptığı işler ortada bekler ve forvetler gayet iyi takım savunmasına katkı veriyor.Galatasaray deplasmanda gol atamadığı için şampiyonluğu kaçırdı yabanı sınırı yüzünden oynatılan.4-3-1-2 saçmalığı yüzünden şampiyon olamadı.Mancini kolay gol yemeyen bir takım yaratmıştı.Yediğimiz gollerinde %70'i Chedjou'nun bireysel hataları yüzünden rezil bir stoper hiç bir artısı yok,pozisyon bilgisi zayıf!! Keşke Kolo Toure'yi alsaydık gittiler Chedjou'yu aldılar.4-2-3-1 sistemi bu ligde Chedjou'^yu bile idare eder yesekte atarız ama Şampiyonlar liginde rezalet bir sezon yaşarız.Şampiyonlar liginde tek hamleli stoperleri her zaman harcarlar.O yüzden Koray Günter'i terih ederim.Hız,çabukluk,hamle zamanlaması mükemmel Alman alt yapısı görmüş bir isim.Dordmund akıllı takım potansiyelini biliyor kontratına 7 milyon euro'ya geri alınabilir maddesi koymuşlar.Semih'e nasıl şans verildiyse Koray'a da verilmeli.

Kolo Toure mi??? Adam bitmiş ya. Chedjou ya göre daha ucuz olurdu ama bence Chedjou dan öyle aman aman iyi değil.

I am the one who knocks!

Bu adam beş para etmez. Arada golünü de atar belki kornerlerde burada seviniriz koçsun,aslansın diye ama olmaz yani.

Champions League de gördük.

Dostum bir sürü sorunla uğraşmıssın ligde sınır yüzünden abuk sabuk isimlerle oynuyosun Avrupa'da kadro değişiyo ne bekliyordun ki ? Mancini takım savunmasını tam olarak oturttu bunu ligin son 5-6 haftası görüyoruz.Bu takım Prandelli ile 4-2-3-1 sistemiylede gelişimine devam edecektir.4-3-1-2' oynayıp takım savunmasını mükemmel yapan bir takım göster ben bir daha bu foruma mesaj yazmam.Terim döneminde 5 üzerinden 2 ise takım savunma puanımız,Mancini ile bunu 5 üzerinden 3,5'a çektik.Gelişimi görmezden gelmemek lzm...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt