#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kamerun performansı beni korkuttu açıkcası

Hesap Makinesi

Dostum bir sürü sorunla uğraşmıssın ligde sınır yüzünden abuk sabuk isimlerle oynuyosun Avrupa'da kadro değişiyo ne bekliyordun ki ? Mancini takım savunmasını tam olarak oturttu bunu ligin son 5-6 haftası görüyoruz.Bu takım Prandelli ile 4-2-3-1 sistemiylede gelişimine devam edecektir.4-3-1-2' oynayıp takım savunmasını mükemmel yapan bir takım göster ben bir daha bu foruma mesaj yazmam.Terim döneminde 5 üzerinden 2 ise takım savunma puanımız,Mancini ile bunu 5 üzerinden 3,5'a çektik.Gelişimi görmezden gelmemek lzm...

Tamam da 10 kisilik Madrid'e karsi 4 gol yiyemezsin, TSL mid-table takimlar bile o kadar yiyemez. Üstelik o kendi evimizdeki 6 gol yedigimiz facia maçini da unutmayalim, takim hali gibi defans yapmadik o maçta saha da sadece ruhsuzluk vardi.

4-2-3-1 oynarsak, orta saha da hersey Melo'ya emanet ederiz çünkü Selçuk oyunu yavas yapmaktan baska birsey yapmayan bir oyuncu, ve Sneijder defans yapacak oyuncu degil. Dünya Kupasinda defans yapti, kötü de degildi ama onu o rolda oynatirsan Sneijder ofansif orta saha oyuncusu oldugu için ofansif kalitelerinden zor faydalanabilirsin.

Bu saatten sonra savunmaya alacağımız adamın Chedjou'dan o kadar da fazla artısı olacağını düşünmüyorum.

Kalmalı.

Bundan daha iyisini alamayiz suanda net (fazla maliyetli olur). Bu sene kalmali o yuzden.

Chedjou konusunda Nötrüm.Yollasak da olur kalsa da olur.

rezil bir topcu

attıgı gollere aladanarak elde tutarsak fıtık oluruz

yeter kazmalardan cektigimiz,adam gibi stoper alın,almıyosanız genc topcularla devam edin

gereksiz yere kontenjan harcıyoruz bunun gibi vasıfsızlarla

Galatasaray formasi altinda izledigim en kotu savunma oyuncularindan birisi danny seni top.diye oynar sana bu paralari hangi goz hangi futbol bilgisi verdi

Koray oynasin bu oynayacagina birkan oynasin emrecan oynasin

Ulan su takima cesur futboldan anlayan bir adam gelsin artik emrecan bunun kadar forma sansi bulsa avrupada wonderkid olmustu kulubu satsak alamazdik emrecan bundan kat kat iyi savunmaci

Dany top diyemi oynar. Dany rezil bir futbolcu ne yaptığı belli değil dengesiz bir oyun stili var. Dany'e güvenip yola çıkarsak ilk virajda devriliriz.Chedjou dany'i üçe beşe katlar.Ama bu yetmez şu anda bize.

Saatli bomba ama golcü

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

takımdaki en iyi stoper bu adam şu söylenenlere bak.Semihten de Dany den de iyi.gol attığı için söylemiyorum,bu adamdan iyisi gelmeyecek gidecekse bile

Galatasaray tarihinde gelmis gecmis en kotu 5 yabanci stoperlerden biri cedcu.

Ceduyu Düğünümde oynatmam iyi diyenler alternatif branşlara yönelsin.Teknik anlamda bu adamı beğenen futboldan anlamıyordur.

Galatasaray gibi bir takımın defansında, yabancı sınırını işgal ederek oynaması dahi teklif edilemeyek bir adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt