#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belindeki sakatlık artık yok gibi

ilk geldiği zaman , geçen sene hatırlarsanız sanki böyle koşuşu filan baya farklıydı

şuan fit bir duruşu var

Savunmayı geride kurduğumuz maçlarda kalitesini gösteriyor,muazzam oynuyor...

Ama bir de savunmayı önde kurduğumuz Arena'daki maçlarda görmek lazım kendisini...

Chedjou resmen 10 numara top oynadi Chedjou insallah boyle devam eder ilk sene istemeyenlerdendim fakat bu sene defansi supuruyor nerdeyse Chedjouda kornerlerden gol atmasida bizim icin avantajli :) Sergio Ramos gibi olmasini isterdim bundan ve olabilecek kapasitesi var.

Herzaman aynı performansla oynuyor.Takım gol yemeyince ezbere.. fena değildi,toparlıyor falan yazmış millet.

Çok iyi oynuyor.Nazar değmez İnşallah.

Muslera ve Ched çok formda.

Geldiğinden beri eleştirdim ve hala tam anlamıyla güvenimi kazanabilmiş değil. Beni ikna edebilmesi için uzun süren, iyi bir performans serisi yakalaması gerekiyor. Ayrıca bu sezonu geride bıraktıktan sonra hakkında yeniden daha sağlıklı ve kapsamlı bir değerlendirme yapılacaktır.

şimdilik iyi ama bursaspordan fernandao gibi hantal adam tam chadjounun dişine göreydi.oynayalım bir hızlı adam eksilten fortvetlere karşı ne yapacak sonra görelim.

şimdilik iyi ama bursaspordan fernandao gibi hantal adam tam chadjounun dişine göreydi.oynayalım bir hızlı adam eksilten fortvetlere karşı ne yapacak sonra görelim.

Emenikiye karşı etkiliydi baya ama o macda çok daha farklı hatalar yapmışdı.

Bursa macında iyidi baya .

Önünde yekta veya melo oluca daha iyi.

Hem oyun başlatma eksikliğide kapatılıyor böylelikce

ben ched'e ısınmaya başladım volkan şene kolayca şut attıran selçuk'a bağırması bizden biri gibiydi kimse umursamazken o hata yapanı saha içinde uyardı durdu takımı sahipleniyor

chedjou bu takımda kaptan olmalı geçen yıl eboueye kalk demesi hala aklımda çok iyi kaptan olur tabi takımda hala vazgeçilmez konumunda değil hala bazılarında ön yargı var 2-3 maç daha böyle gitsin kaptan bile olur liderlik özelliği var.

Chedjou şuan müthiş performans gösteriyor.Bu kadar iyi durumda iken formayı kesinlikle hak ediyor. Sizce yedeğe çekmek haksızlık olmaz mı ?

Ched bence yedek kalmalı... Ligde diğerleri de idare eder ama hocanın oynatacağını düşünüyorum..Bence Muslera-Ched-Melo-Sno-Pandev as oynayacak duruma göre Bruma-Telles-Dzemaili şans bulur..

Formayı hak ediyor , kesmek hakkını yemek olur fakat Burak Yılmaz'a ve Selçuk İnan'a malum şu sıralar tahammül edemiyoruz özellikle Selçuk'a.

Selçuk kesilince Dzemaili'nin oynayacağı açık ve net birde bu işin Bruma'sı var hepimiz oynamasını ve gelişmesini istiyoruz bu durumda ;

Chedjou kulübeye geçmek durumunda kalacak gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt