#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Defansi süpürdü resmen Chedjou orta saha koysan selcuktan daha iyi oynar adam ta defanstan ara paslari cikarttiyor.İleriyi iyi dusunebilen chedjou boyle devam ederse takimda banko oynar bu.

Cok lider özellikli bir adam.

Mukemmele yakin bir fizige sahip.

Hizli, seri, top teknigi bir stopere göre hicte fena sayilmaz.

Hava toplarinda hem ileride hem geride basarili.

Saymakla bitmeyecek ozellikleri var bu adamin benim gözümde. Ama ilginctir bu özelliklerinin hakkini hic veremiyor, muhtemelen yukarida yazdiklarima da bir tarafiyla gülenler de olabilir aranizda ama, gerçekten cok başarılı bir stoper olabilecek iken -Kolo Toure nin saglam olduğu zamanlara yakin bir stoper- şu anki hali insani fazlasıyla üzüyor. Toparlanamayacaksa ki hic sanmiyorum, bir sekilde elden cikarilmali. Ancak aldigimiz bedeli kurtarmak filan düşünülemez tabi, 3 milyona yakin bir bonservis alinabilirse, hic düşünülmesin derim.

Bu kadar yazdim sonucu da söyleyeyim, ne kadar sac bas yoldurtacak olsa da herkes kendisini hazirlasin, Chedjou bu sezon da bizimle.
Ched in ozelliklerinin farkindaydim eskiden beri. Bu kadat duzelecegini sanmiyordum ama inandigim fakat ulasamayacagini düşündüğüm potansiyeline düşündüğümden de kisa surede ulaştı. Boyle devam aslan.

Harikulade oynadı. Reis olma yolunda hızla ilerliyor.. :ka21:

Bu adama yeni transfer mis gibi seviniyorum.Her mac üstüne koyuyor.Efsane oynuyor.Böyle giderse uzun yillar takimda kalir

Kat ettiği gelişim şaşırtıcı. Hala güvenemiyorum ama her maç üzerine koymaya başladı gibi.

Yavaş yavaş hak ettiği değeri görüyor. Geçen sene takım savunması denen şey olsaydı onca gereksiz eleştiriye maruz kalmazdı.

Chedjou-Semih ikilisi her geçen gün daha iyi oluyor.

Adamin kalitesi zaten Lille den belliydi. Yanlis birsey yapmadigimiza emindim ilk günden beri. Ama forum da futbolu bilmeyen baya insan dolastigi icin hep günah kecisi Chedjou olmustu.

Aklimda kalan Nuri denen futbolu bilmeyen sahis var mesela..Baya var aslinda ama unuttum.

zaten bu konuya en cok mesaj atan 1. uye ben 2. uye ise sensin. hepside bu adama yapilan elestirilerin altinin bos oldugu yonunde idi.

Neyse onumuzdeki bir iki ay boyunca 3-4 kez yabanci sinirindan oturu kesik yer sonra birde hata yaparsa tekrar turerler. bu sefer hic ugrasamam eskiden oldugu gibi. Bazen anlatamiyorsun, ozellikle onyargi varsa

Bu adami keseni Allah carpar.

Sonunda ritmini buldu

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

kesinlikle orta sahada oynamalı defansıda halleder.Adam ne yapsın.Kanatlara topu neredeyse tüm orta sahalarımızdan daha iyi açıyo.

Bu adam ön libero da oynayabilir. Tekniği olsun zekası olsun pasları olsun gerçekten defans için fazla.

Anderlecht maçında ;

-------------------Muslera--------------
Tarık----------Gökhan-----Hakan
------------Chedjou------Melo------------
-------------------Dzemaili------------------
Bruma----------Sneijder-------------Olcan(Telles)
-------------------Pandev-------------------

Bu kadroyla çıkarsak farklı kazanırız.

Son düzenleme:
Bu adam ön libero da oynayabilir. Tekniği olsun zekası olsun pasları olsun gerçekten defans için fazla.

Anderlecht maçında ;

-------------------Muslera--------------
Tarık------Semih---------Gökhan-----Hakan
------------Chedjou------Melo------------
-------------------Dzemaili------------------
Bruma----------Sneijder-------------Olcan(Telles)
-------------------Pandev-------------------

Bu kadroyla çıkarsak farklı kazanırız.
Bence 3 farklı yeniliriz gol bile atamayız.

Bence 3 farklı yeniliriz gol bile atamayız.

Defans sağlam , hücum sağlam niye gol atamıyormuşuz ? İlla burak veya umut kazması oynaması mı lazım ? Sağ bekte Veysel rezilleri oynuyor o yüzden sağ bek kalmadığı için Tarık sağ bek oynasa daha iyi olur. Bu sefer de sol bek kalmıyor Hakan dışında. Telles'i saymıyorum. O daha çok sol kanat gibi oynuyor. Veya Melo Dzemaili'nin yanında olur. Chedjou ön liberoda tek kalır.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt