#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ruhlu oynadi.

Helal olsun.

Diger mevkillerde oynasin, adamin yetenegi bosuna harciyoruz.

Son düzenleme:
Takımın Muslera ile beraber açık ara istikrarlı adamı şimdiye kadar. Umarım çizgisini sürdürür.

Geçen sezon muhtemelen düzenli oynamaması onu baya bie etkiledi.

Hee unutmadan da hatırlatayım, sezon öncesi Chedjou ile ilgili dönem haberleri aklınıza getirin. Gülermisin ağlarmısın..

I am the one who knocks!

Adamsın adam. bindiren beklere, kanat oyunculara ne yapmaları gerektiğini uygulamalı gösterdin. herhalde onlarında yüzleri kızarmıştır biraz.

Bale gibi giderek mevkisini ilerletmeliyiz; Chedjou - Melo ikilisi müthiş olur. :hat:

Artık takım kurarken Muslera ile Chedjou yu önce yazıp sonra diğerlerini koyun.

seviyorum lan seni. adam resmen tek başına isyanları oynadı. sıkarım yapacağınız hücuma diyip çıktı takımın şerefini kurtardı

Özür dilerim!

Her fırsatta eleştirdim, nasıl futbolcu olduğuna şaşırdım, Dany'nin daha iyi olduğunu iddia ettim, ivedilikle gönderilmesi gerektiğini söyledim.

Özür dilerim Chedjou, özür dilerim!

keske bir kaç hazirlik maçta bunu deneseydik.

ligin ortasinda denecegini zannetmiyorum, Prandelli zaten korkak gibi kendi evinde 4-3-3 oynuyor.
No problem. Hazırlık maçlarına gerek yok. Adam ön libero gibi oynadı zaten bugün. Stoperde mental sorunu var ve bu sorundan dolayı kademe hataları yapabiliyor. Ama ön liberoda öyle değil. Fiziği , atletizmi , tekniği normal bir ön liberodan daha iyi. Gerekirse Melo stoper oynasın ama Ched ön libero oynasın bundan sonraki maçlarda.

Selcugu kesip orta sahaya bunu yerlestirek

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt