2-3 maçtır melonun nesi iyi ?en çok eleştirenlerden biriydim ama şu 2-3 maçta melo ve muslerayla takımın en iyilerinden kesinlikle.bugünün de kurtarıcısıydı...şapka çıkartılmalı![]()
bazılarını sırf isimden dolayı gözünüze hoş geliyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2-3 maçtır melonun nesi iyi ?en çok eleştirenlerden biriydim ama şu 2-3 maçta melo ve muslerayla takımın en iyilerinden kesinlikle.bugünün de kurtarıcısıydı...şapka çıkartılmalı![]()
golü var.
Bu adam TR liginde forvet bile oynar. Stopere koy Gökhan ile Melo'yu Chedjou'dan daha iyi stoper oynar. Bugünkü maçta da iyi gol yedirdi , son dakikalarda da onun sayesinde yine yiyecektik. Stoper için ağır kalıyor net kere net.
ben senmıyım realden 6 yedik diye zil takıp oynayan.FT gidiyor diye sevinen.alın hayrını görün.biz dedik bu gunleri.Bu adam TR liginde forvet bile oynar. Stopere koy Gökhan ile Melo'yu Chedjou'dan daha iyi stoper oynar. Bugünkü maçta da iyi gol yedirdi , son dakikalarda da onun sayesinde yine yiyecektik. Stoper için ağır kalıyor net kere net.
Hiçte ironi gibi gelmedi bari bu işareti (!) kullansaydın. Eğer ironi yaptıysan özür dilerim.sen burdakı ironıyı anlıyamayacaksan zaten konuşma.ben en çok FT savunanlardanım.burda chedjouya FT mın kazıgı dıyenlere lafım.anladın mı şimdi?
kesinlikle ironi yaptım.burda günlerce FT min kazıgı diyenler chedjou yu kahraman ilan ettiler.bunaydı tepkim.tşk ederim özürün için ayrıca.Hiçte ironi gibi gelmedi bari bu işareti (!) kullansaydın. Eğer ironi yaptıysan özür dilerim.
Bende Chedjou'yu ilk geldiğinde savunanlardanım ama geçen sezon genel anlamda kötüydü. Bu sezon umarım böyle üstüne koyarak devam eder.kesinlikle ironi yaptım.burda günlerce FT min kazıgı diyenler chedjou yu kahraman ilan ettiler.bunaydı tepkim.tşk ederim özürün için ayrıca.
Geldiğinden beri mayın dedim. Ayrıca ilk senesinin sonlarına doğru ftnin kazığıdır ve fiyasko transferdir dedim. Gördüğü kırmızı kartlar ve yaptığı fatal errorlar nedeniyle kendisinden nefret etme noktasına gelmiştim. Bu sene ne hikmetse hatasız başladı ve öyle devam ediyor. Sene sonuna kadar böyle devam ederse kırk yılda bir haksız çıkma ihtimalimiz doğabilir.Önüne gelen 'geldiginde iyi oldugunu savunmustum' yaziyor birde![]()
![]()
![]()