#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkan bugün ne hareketler yaptın öle sen 10 numara mevkiinde de oynarsin taraftarın gözüne hoş gelior ama bir hatanda seni asarlar.

daha once ofansif ortasaha oynamisti ama hangi mac oldugunu hatirlamiyorum. oyun kurucu--onlibero-stoper-ortasaha mevkilerinde oynama becerisine sahip

Forvet Arkasında Oynamalı Artık

* LG G2 Tapatalk *

Son düzenleme:
koy ön liberoya , formsuz - her maç kırmızı yemesi gerektiği halde yemeyen meloyu kes , açılan kontenjanla da brumayı oynat tamamdır

Bizde artik iyicene form tumaya basladi, gercekten cok iyi bir oyuncu. Konsantrasyon hatalari oluyor arada sirada, ama onun disinda cok saglam bir stoper. Topu oyuna hizli bir bicimde sokabiliyor, ve topu defanstan alip ileriye tasimaya calisiyor bazi pozisyonlarda. Nazar degmesin Reis´e...

Kim demis bu adam Reis degil diye ?

BSmYQBdIUAAxpoJ.jpg:large

Aslanim benim. Reis sinifina ulasti. Nazar degmesin, müthis oynuyor.

Arsenal macindan sonra beli dönmeyen kazmaydi şimdi yine reis olmuş buralardan anladigim kadariyla

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Chedjou Arsenal Maçında sistem kurbanıydı ne yapsın ayrıca Arsenal Maçında golleri melo yüzünden yedik her yediğimiz golleri de Chedjouya bağlamayın nedir bu çekememezlik.

Chedjou Arsenal Maçında sistem kurbanıydı ne yapsın ayrıca Arsenal Maçında golleri melo yüzünden yedik her yediğimiz golleri de Chedjouya bağlamayın nedir bu çekememezlik.

O macta Melo´yu da, Veysel´i de Prandelli oynattigi sistem ile yem etmistir. Chedjou´nun da yapacak birseyi yoktu tabiki haklisin.

nerden nereye adam artik ilk 11 yazilacak ilk kisilerden biri haline geldi insallah böyle devam eder

Agir abinin beli dönmez, kivirmaz. Reis lakabi tam tamini yakisiyor Chedjou Baskan´a... Umarim bir gün Zeybek oynar, Kenan İmirzalioglu ile karsilikli.

Davul Zurna Zeybek - Harmandali (en iyisi) - YouTube

Beli donmeyen kazma sözü benim fikrim degildi. Birkac sayfa geriye gittim de oyle yorumlar olmus. Chedin adamligi futbolculugu reisligi kazmaligi mactan maca degisiyor sanirim yorumlara bakarsak.

Durum 1-2'iken bir pozisyonda müthiş araya girdi karşı karşıya geliyordu adam.

Beli donmeyen kazma sözü benim fikrim degildi. Birkac sayfa geriye gittim de oyle yorumlar olmus. Chedin adamligi futbolculugu reisligi kazmaligi mactan maca degisiyor sanirim yorumlara bakarsak.

Cogu taraftar "Sinan Engin Style" herseyi günlük degerlendiriyor, genis capta ve uzun vadede bakmiyor olaya. Takilmamak lazim, herkesin fikiri ve futbol anlayisi kendine.

açık alanda iyi değil ama set hücumda dünya çapında stoper ayrıca atak başlatan oyunc. Arsenal maçında 4lü onayıp kontra futbolu oynasak belkide chedjou maçın adamı olurdu.

yine klasik derbi sakasini yapti
sezon sonu ne olursa olsun sutlanmali
böyle bos adamlarla olmaz bu isler
lan at iste topu taca niye sov pesindesin
mac 1-0 olsa gitmisti simdi
yat kalk wese dua et

Sahanin Sneijderle tek iyi oyunculardi.

O son anda yapilan onun suçu degil, yan hakemin suçu.

Chedi o gol için suçlamak agir cahilliktir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt