#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emenike'yi iyi kaçırdı arkasına ilk yarı,şansına atamıyo forvetler işte.

ben icerde gördüm topu ama olay o degil niye sov pesinde at gitsin topu arkadas
niye bu kadar rahat davraniyor böyle vurdum duymaz hareketleri yüzünden hic güven vermiyor

cok iyi hamleleri var ama ayni zamanda da tam bir dinamit. her an maci kurtara bilir ama her anda maci kaybede bilirsin chedjou ile.
daha iyisini ala bilirsek istikrarli olan birisini alalim derim yoksa kalsin.

Son pozisyonda kendisini affediyorum, 2-0'in verdigi rahatlikla biraz labuali davransa bile pozisyon net hakem hatasi. Onun disinda Chedjou 10 numara 5 yildiz oynadi.

Takimin en iyilerinden. Son pozisyon da adamin ne suçu var top net dışarda

★★★》☆

Chedjue nin son hamleleri hep sıkıntılı olmuştur. Top taca çıktı ama yinede takip etmeliydi. Bunu tüm futbolcular yapıyor Chedjue de yapmalıydı.

GT-I9300 Tapatalk

Chedjou'nun her maç iyi gözükmesi normal. Çünkü ileride oynamıyoruz topu, hep kendi yarı sahamızdayız. Emenike ilk yarı golleri atsa 4'lük olurduk kimse ne Chedjou'yu ne başkasını konuşmazdı. Fenerin golü şerefsiz Cüneyt'in (veya yardımcısının) hediyesidir. Ama yine de öyle laubalilik olmaz, sen ne olursa olsun o pozisyonda topu bırakıp gitmeyeceksin. Fenere ikili averajda +1 eklenmiş oldu bu sayede.

Sezona cok iyi basladi ama rahatlikla izledigim soylenemez

Başta sövdüm de sonra gördük pozisyonu.
Yani orada laf edilemez, net çıkmış ve formadan çekme var.

B0P8NgGCYAAzHl8.jpg

ben icerde gördüm topu ama olay o degil niye sov pesinde at gitsin topu arkadas
niye bu kadar rahat davraniyor böyle vurdum duymaz hareketleri yüzünden hic güven vermiyor

Makine gibi adam, vücuduyla Hasan Ali'yi rahat ezer. Top zaten cikmis orda, üstüne Hasan Ali faul yapiyor. Burda Chedjou'ya kizmak sacmalik.

Bok atmayin, gayet iyi oynadi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt