#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendisi toparlayacaktır diye düşünüyorum fakat sezon sonu kadro planlaması dahilinde bonservis ücreti kazanabileceğimiz ve zarar etmeyeceğimiz bir oyuncumuzun daha olduğunu görmek sevindirici.

6.5 m € kimse vermez her türlü zarardayız.

Maaşı falan da saymıyorum daha insanın iyice morali bozuluyor.

İyi futbolcu ama iyi defans değil.Aynı David Luiz gibi :)

Yorum yapmıyor muyuz ? Forum değil mi burası ? Şahsi düşüncem.

Ben vereceğini düşünüyorum , iyi pazarlanması dahilinde Avrupa takımlarının , Monaco'ya kaktırılabilir özellikle.

Kimse vermez renktaş kendimizi kandırmayalım.

2-3 milyon veren çıksa piyango gibi olur sezon sonu.

Chedjou ya iyi bir teklif geleceğini bende sanmam. Ama ben severim Chedjou yu. Ancak iyi gitti, rezalet döndü, bir an önce toparlamali kendisini.

Zarar etmeden satmamizin imkani yok, cunku oldugundan daha fazla fiyata aldik. Lille'in klasik transfer politikasi, oyunculari oldugundan yuksek fiyata satmayi iyi bilirler. Bu adam zaten 30 yasina geldi. Fiyatinin yukselmesi beklenemez.
satsan 3-5 arasina fransa'ya satabilirsin. Orada bu tip oyuncular cok rahatlikla oynayabiliyor + piyasasida var.

Savunma anlaminda hic bir mevkide kademe anlayisinda iyi sayilacak oyuncumuz yok. Chedjouda iyi bi kesici ama kademe olarak yetersiz su asamada.

Yaninda da kendisi gibi kademeye girmede sikinti yasayan, ya da gec kalan oyuncular oldugundan tandem de, hatta geri 4lude ve hatta takimda savunma problemi cozulmez. Bu takimin her mevkide transfere ihtiyaci var

bol bol duran top calısalımda is görsün. hani zaten organizasyon anlamında bir bk yapacagımız yok en azından chedjou-umut'un duran toplardaki üstünlügünü kullanıp skorun bir bölümünü duran toplardan alalım.

bol bol duran top calısalımda is görsün. hani zaten organizasyon anlamında bir bk yapacagımız yok en azından chedjou-umut'un duran toplardaki üstünlügünü kullanıp skorun bir bölümünü duran toplardan alalım.

daha orta acamiyoz renkdas ne duran topu
orta calismasi lazim takimin.
Wes disinda orta yapmayi bilen yok

daha orta acamiyoz renkdas ne duran topu
orta calismasi lazim takimin.
Wes disinda orta yapmayi bilen yok

bence en iyi ortacı olcan, kavisli ve sert orta konusunda yetenekli.

kornerler paylasılmalı. sağdan olcan, soldan sneijder kullanmalı. gene frikik dısındaki duran toplarda paylasım bu sekilde olabilir.

frikikleride sadece selcuk atsın.

en azından 3 futbolcuya duran topları dağıtıp extra antreman yaptırırsın ve duran toplarda sabit vurucuların olur.

bu sezon sampiyon olmak istiyorsak duran top gollerini cok ihtiyacımız olacak, hani duran top calısmayı seven bir takım degiliz, baska bir deyisle felsefemizde yok ama bundan sonra olmalı.

Bugün maçın başında,Fener'den yediğimiz golde Hasan Ali'ye kaptırdığı gibi kaptırdı topu ve faul oldu pozisyon.O cüsseyle topla rakibin arasına girememek büyük başarı.Yan toplardaki başarısı dışında iyi olduğu söylenemez.Semih dönünce Balta-Semih'e dönsek iyi olacak.

Son düzenleme:
bu adamın uyku sorunu falan olabilir. bu kadar vurdumduymaz, ayakta uyuyan bir stoperimiz oldugunu hatırlamıyorum.

en gec yine kadiköyde yakacak bizi
bu macta da yine klasik defansin arkasina sektirme isini basariyla yapti birkac kez

Hakan varken niye oynuyor anlamış değilim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt