#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en kotu stoperlerimiz listesine giris yapmistir

Almaguer ve de boerin arasinda sandvic halinde, tolga seyhanin ustunde

en büyük özeligi duran toplardaki gol atma tehlikesi...
güzelde biz bu adami stoper olarak almadik mi :D
sürekli Hucum oynayan takimin stoperi degil...
fransada, italiada bir cok orta sinif takimlarinda is yapar büyük ihtimalde.

Afrıkadan döndüğünden beri tam bir el bombası.En olmıcak pozizyonda bile ıska geçip gol yedirme potansiyeli var şuanda.

Ciddi bir konsantrasyon problemi var, bir stoper için kabul edilebilir değil. Umarım turnuvadan önceki performansına tekrar ulaşır.

Dany'i aratmiyor hava toplari dişinda. Tam bir canli bomba.

InnocentTermination.jpg

sooner the better

kazık,scout ekibi ve terim kazığı.. stoper değil belki orta sahada melonun yedeği olur,bel dönmüyor ,tank gibi ağır ,maaşallah..

chedjou´yu ilk yarinin en iyi oyuncusu sectikten sonra linc girisimleri yeniden baslamis...

bu adam geldiğinden beri söylüyorum. bu adama defans emanet edilmez, gevşek,disiplinsiz, istikrarsız bi karakteri var. dikkat ederseniz bu saydığım özellikler bi defansçıda mutlak olması gerekenlerdir. ligin ilk yarısında bi ara toparlamıştı ama yine şanzımanı dağıttı çünkü adam istikrarsızlık abidesi. rakip atakta iken bunun sahada zombi gibi yürümesi tam cinnet sebebi. hamza bunu oynatmaya devam ederse fener maçında veya başka bi maçta yine takımın içine eder ve şampiyonluk hayal olur demedi demeyin.

Bunu islak odunla doveceksin anca yola gelir.
Bir defams oyuncusunum bu kadar umursamaz,lakayik olabilecegi Cedcuda gordum ben.

Sene sonu kesinlikle yollanmali.

Sinirden elim ayagim titriyor ya
Sivasin golunden once Chedjunun ceza sahasindaki hallerini izledim dedim kesin gol yeriz diye ve yedikte.

O pizosyonu mac sonh biri bulur umarim.
Adam hülyalarda geziyor. Ergenlik yasiyor desem yasida baya var.

Yollayin gitsin boyle stopermi olur ya katarda golculuk yapsin gidip

~tap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt