#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #21 Aurélien Chedjou

Semih geldiğindede 5 6 mac sonra böyle oynamaya devam ederse yanarız ozaman işte.Takıma 4 5 tane afrikalı oyuncu almayacaksın hiç bir zaman.Genelde afrıkalı oyuncularda Drogba gibi futbol zekası olmadıgı için saçmalama olasılıkları çok yüksek.Eboue dede var bu zaman zaman.

Güveniyorum ben bu adama

Tapatalk ile gönderildi

Fransa ligini özetler haricinde takip eden biri değilim. Chedjou'yu da özetlerden tanıyorum. Adı ilk geçtiğinde transferine karşı çıkmıştım; daha tanıdık, tecrubeli, Ujfalusi'nin yaptığı işleri yapabilecek bir stoper istiyordum. Fakat daha iyi tanımak adına Chedjou'yu arastırdım bir kac kez; Fransa'nın en pahalı 5 defans oyuncusundan biri(yanlış hatırlamıyorsam 3.sü), Lille'in en pahalı oyuncusu ve Fransa liginde yılın stoperi. Ayrıca söylentilere göre Lucas Digne'nin gelişiminde de katkıda bulunmuş(Bizim Semih'te kendisinden öğreneceğim çok şey var diyor her fırsatta). Acıkcası hazırlık maclarımızdaki kötü performansına rağmen böyle bir oyuncuyu eleştirmek için henüz çok erken olduğunu düşünüyorum. Çünkü dile kolay 10 yıldır Fransa dısında bir klüpte oynamamıs bir oyuncu. Stoper mevkindede oynadığını düşünürsek adaptasyonu hiç kolay değil. Efsanelerimizden Popescu için de Fatih hoca adaptasyonu 4 ay sürdü demişti. Chedjou için öyle 5-6 hafta değil takım oturana kadar sabretmek gerekiyor. Takım oturduğunda yine aksayan parca olursa zaten gereği yapılacaktır.

2 milyon euro daha verip adil ramiyi alsaydık tek başına götürürdü defansı :D çok istedim ama olmadı

İlk Fatih Hoca'nın geldiği sene sezon başında defans 4lüsü çok eleştiriliyodu Ujfa ve Muslera'da dahil.. Hatta ilk hafta İBB'ye 2-0 yenildiğimiz maçta çok eleştirilmiştik defans olarak.. BJK maçına kadar defansımız oturmadı.. BJK maçından sonra oturmuştu..

Geçen sezon yine sezon başında defans 4lümüz çok kötü başladı.. Hatta ilk 4 resmi maçta 8 gol yemiştik.. Sonra yavaş yavaş toparladı defans..

Yani Stoper bölgesi en istikrarlı olması gereken bölgedir.. Her sezon o bölge sürekli değişiyor ama bence bu sezon defansımız oturana kadar sabretmeliyiz çünkü belki 5-6 yıl hiç değişmeyebilir.. Semih-Chedjou ikilisi yeterki oturmasını bekleyelim..

Bu arada adam için sorumluluk almıyor, toptan kaçıyor falan diyenler olmuş..

Acaba Ujfa'ya ilk geldiğinde sorumluluk almıyor, mücadeleden kaçıyor, her topa Semih'i gönderiyor diyen üstün futbol uzmanlarıyla aynı kişiler mi merak ettim :yenieek:

Chedjou gelmeden önce Lille'de de son zamanlarında çok formsuzdu. Zaten formsuz olarak geldi uyum sorunu da çekiyor yani form tutması biraz zaman alabilir ama performans olarak herkesin beğeneceğini düşünüyorum.

Zaman gerek. Muslera'yı da,Ujfalusi'yi de,Sneijder'i de daha nicelerini de yerden yere vurdunuz.

Kendisine güveniyorum,güvenimi boşa çıkartmayacağını da biliyorum.

Stoper uyum saglamak icin zor bi pozisyon. Kisa süre icerisinde alisacaktir.

Dany sol bekte denenmeli bence bir de. Basarili olacagini dusunuyorum.

çok yirtici sert bir adam gibi gelmedi stilini dany ye benzettim

Dany nin jelle bean güncellemesi gelmiş modeli gibi hataları var inşallah uyum sorunudur

Dany le birlikte oynadigi surece bu adamdan bir beklentiniz olmasin .. Mangalci Semih toparlansin ozaman Chedjou-Semih ikilisi patlama yapar :yenieek:

zenci stoperlerden soğutmaya başladılar dany'le beraber beni :D şaka bi yana zamanla düzeliceğini düşünüyorum chedjou'nun duran toplarda ileri çıkıp tehlike yaratması hoşuma gitti bayadır böyle bir stoperimiz yoktu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt