Furkan Boz
Kırmızı Üye
- 22 Kasım 2008
- 2.231
- 116
- 1.503
Cevap: #21 Aurélien Chedjou
Adam tam bir LEŞ oğlu LEŞ Rıza baba
Adam tam bir LEŞ oğlu LEŞ Rıza baba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dany-David Luiz oynasın yine her maç 2 gol üzeri yer takım.
Fransa'nin en iyi stoperi oldugu hikayesini ilk duydugumda, aklima ilk gelen Thiago Silva oldu. Sonra, herhalde ondan sonra ki en iyi stoper falandir dedim. Ama yine olamaz, cunku N'Kolou gibi bir adam oynuyor o lig'de. Yine de adami Beckenbauer yapmisti bazilari. Biz Barzagli, Toure dedigimizde burun kiviriyorlardi. Lille'deki notunu bir kac mac izleyerek vermistim aslinda. Galatasaray'in topcusu olmadigi her halinden belliydi. Yine de Semih'le 2 mac izleyene kadar kellesini almayacagim.
Bir cift lafim da hoca icin. Ya iki Afrikali stoper hic yanyana oynar mi Fatih hocam? Campell-Toure vardi bir zamanlar, ama biri Ingilizdi. Bunun teknik olarak hic bir mantigi olmadigi gibi, olanakli bir tarafi da yok. Zira bu ikisini hic bir zaman lig'de yanyana oynatamayacagiz. Peki neden Gokhan Zan degil de Dany? Gercekten sacma isler.
Dany partnerini bozuyor aga ap açık görünüyor işte.. İstekli eyvallah, hizli eyvallah zaten bu iki olayda olmasa Dany hic çekilmez.. Bi şekilde isteği ve hizi ile defolarini örtüyor ama takim savunmasinda müthiş dengesiz oluyoruz.. Umarim.. 2-3 milyona satilir.. Dany tuhaf bi adam iyi gibi gözüküyor ama takimin içine ediyor
Tek belirgin hatası maçın başlarında bir topu kaçırdı defans arkasına onun dışında beğendim.. Defans ona göre hareket ederse daha iyi olur Bekler ona uydu yani ofsayt taktiklerinde falan ama Dany sağolsun güya arkayı topluyorum diye defans çizgisinin arkasında dolaşıp durdu.. O durumda zaten isterse Puyol, Pique olsun defans arkasına atılan her top sıkıntı olur ki oldu da..
Dany'nin oynadığı takıma gol atamayan takımlar ligden çekilsinler.
gaziantepteki son senesinde takımı 5-6 maç gol yememişti. geçen yıl yine ligin en az gol yiyen takımıydık
Şu eleştirileri zevkle okuyorum. Öyle bi yanıltacak ki Chedjou göreceksinizAdam geriden oyun kuruyor apaçık ortada kontraya yakalandığımız için müdahale anlamında sıkıntılar oluyor. Hava toplarındada iyi ki bugün az daha 2 gol atacaktı
Uyum sürecini atlatıp , Semih ile birlikte oynamaya başlarsa 4-5 maç izleyip sonra eleştirsinler bir de bakalım , Semih - Chedjou hattı çok iyi ve kaliteli olacak görürsünüz burada da söylüyorum belki de efsane olabilir. :yenieek: