#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #21 Aurélien Chedjou

Adam tam bir LEŞ oğlu LEŞ Rıza baba

Semih Chedjou ikilisi birbirini tamamlıyacaktır..

Sakin olun derim

Dany-David Luiz oynasın yine her maç 2 gol üzeri yer takım.

biraz daha beklemek lazim

Tek belirgin hatası maçın başlarında bir topu kaçırdı defans arkasına onun dışında beğendim.. Defans ona göre hareket ederse daha iyi olur Bekler ona uydu yani ofsayt taktiklerinde falan ama Dany sağolsun güya arkayı topluyorum diye defans çizgisinin arkasında dolaşıp durdu.. O durumda zaten isterse Puyol, Pique olsun defans arkasına atılan her top sıkıntı olur ki oldu da..

Bu maç daha iyi oynadı bence sol stoperde daha etkili eboue ile pek anlaşamıyorlar

2 maçta adamı asanlar var, ileride bakıp güleriz bu konuya.

Dany-David Luiz oynasın yine her maç 2 gol üzeri yer takım.

Dany - T.Silva

Dany - Pique

Dany - Kompany

Dany - Hummels

Dany - Chiellini

Dany - Subotic

Dany - Dante

Dany - Vidic

Bu ikililerin hepsi Dany oynadığı sürece her maç minimum iki gol yer üç - dört tane de net pozisyon verir açık ve net.

Dany'nin oynadığı takıma gol atamayan takımlar ligden çekilsinler.

dany kötü olduğu için kötü göründüğünü düşünüyorum semih ile görmek lazım birde

Dany partnerini bozuyor aga ap açık görünüyor işte.. İstekli eyvallah, hizli eyvallah zaten bu iki olayda olmasa Dany hic çekilmez.. Bi şekilde isteği ve hizi ile defolarini örtüyor ama takim savunmasinda müthiş dengesiz oluyoruz.. Umarim.. 2-3 milyona satilir.. Dany tuhaf bi adam iyi gibi gözüküyor ama takimin içine ediyor

Fransa'nin en iyi stoperi oldugu hikayesini ilk duydugumda, aklima ilk gelen Thiago Silva oldu. Sonra, herhalde ondan sonra ki en iyi stoper falandir dedim. Ama yine olamaz, cunku N'Kolou gibi bir adam oynuyor o lig'de. Yine de adami Beckenbauer yapmisti bazilari. Biz Barzagli, Toure dedigimizde burun kiviriyorlardi. Lille'deki notunu bir kac mac izleyerek vermistim aslinda. Galatasaray'in topcusu olmadigi her halinden belliydi. Yine de Semih'le 2 mac izleyene kadar kellesini almayacagim.

Bir cift lafim da hoca icin. Ya iki Afrikali stoper hic yanyana oynar mi Fatih hocam? Campell-Toure vardi bir zamanlar, ama biri Ingilizdi. Bunun teknik olarak hic bir mantigi olmadigi gibi, olanakli bir tarafi da yok. Zira bu ikisini hic bir zaman lig'de yanyana oynatamayacagiz. Peki neden Gokhan Zan degil de Dany? Gercekten sacma isler.

Fransa'nin en iyi stoperi oldugu zaten Türk basininin uydurmasi, biraz arastirma yapan herkes bunu bilir. Thiago Silva gibi bir stoper varken nasil Ligue 1'in en iyi stoperi olur ? Zaten N'koulou gecen sezon cok daha iyi oynadi. Toure'de eskisi gibi degil. Doping skandalindan sonra bir daha toparlayamadi, Arsenal'den bildigimiz Toure'nin cok uzaginda bir performans gösteriyor. Tabi bir Barzagli'ye kimse hayir diyemez.

Chedjou'nun su 3 macta gösterdigi performans herkesi yaniltiyor, belki elit bir stoper degil ama kesinlikle bundan cok daha iyisini yapabilecek bir kapasitesi var. Kamerun'un Ukrayna ile oynadigi maci seyrettim o macta N'Koulou ile birlikte stoperde oynamisti ve N'Koulou'dan cok daha iyi bir görüntü vermisti. Dany'nin iyi bir stoper olmadigini Kamerun milli takim hocasi görüyor ki Dany'i sag bekte oynatiyor. Dün oynanan macta bir kac defa Chedjou ofsayt taktigi icin ileriye cikiyor Dany bildigi gibi takiliyor ve ofsayti bozuyor. Zaten Dany ve Chedjou'nun yan yana oynamayacagi daha ilk günden belliydi.

Dany partnerini bozuyor aga ap açık görünüyor işte.. İstekli eyvallah, hizli eyvallah zaten bu iki olayda olmasa Dany hic çekilmez.. Bi şekilde isteği ve hizi ile defolarini örtüyor ama takim savunmasinda müthiş dengesiz oluyoruz.. Umarim.. 2-3 milyona satilir.. Dany tuhaf bi adam iyi gibi gözüküyor ama takimin içine ediyor

Dany'nin iki artisi hizli olmasi ve cok iyi top calmasi baska hic bir özelligi yok. Dany'nin beni en cok hasta ettigi sey, rastgele orta sahaya dogru yaptigi ani cikislar ve yerini kaybedip baska bir oyuncunun kafa topuna birlikte cikmasi.

Tek belirgin hatası maçın başlarında bir topu kaçırdı defans arkasına onun dışında beğendim.. Defans ona göre hareket ederse daha iyi olur Bekler ona uydu yani ofsayt taktiklerinde falan ama Dany sağolsun güya arkayı topluyorum diye defans çizgisinin arkasında dolaşıp durdu.. O durumda zaten isterse Puyol, Pique olsun defans arkasına atılan her top sıkıntı olur ki oldu da..

o top defansa çarpti güray. bence ondada hatasi yok. tabi ayni pozisyonu diyorsak:cool:

Şu eleştirileri zevkle okuyorum. Öyle bi yanıltacak ki Chedjou göreceksiniz :) Adam geriden oyun kuruyor apaçık ortada kontraya yakalandığımız için müdahale anlamında sıkıntılar oluyor. Hava toplarındada iyi ki bugün az daha 2 gol atacaktı

gaziantepteki son senesinde takımı 5-6 maç gol yememişti. geçen yıl yine ligin en az gol yiyen takımıydık

Bizim ligde ki takımlar takım mı ? Adam gibi top mu oynuyorlar adam gibi oynasalar milli takıma doğru düzgün oyuncu çıkar , yetişir , uluslararası turnuvalarda boy gösterirdik. :yenieek:

EPL'de 10 yıl önce oynanan oyun oynanıyor bizim ligimizde adamların minimum 10 yıl gerisindeyiz. :yenieek:

Şu eleştirileri zevkle okuyorum. Öyle bi yanıltacak ki Chedjou göreceksiniz :) Adam geriden oyun kuruyor apaçık ortada kontraya yakalandığımız için müdahale anlamında sıkıntılar oluyor. Hava toplarındada iyi ki bugün az daha 2 gol atacaktı

Uyum sürecini atlatıp , Semih ile birlikte oynamaya başlarsa 4-5 maç izleyip sonra eleştirsinler bir de bakalım , Semih - Chedjou hattı çok iyi ve kaliteli olacak görürsünüz burada da söylüyorum belki de efsane olabilir. :yenieek:

Uyum sürecini atlatıp , Semih ile birlikte oynamaya başlarsa 4-5 maç izleyip sonra eleştirsinler bir de bakalım , Semih - Chedjou hattı çok iyi ve kaliteli olacak görürsünüz burada da söylüyorum belki de efsane olabilir. :yenieek:

ligden çekilsinler diyorsun ama, o zaman ligde takım mı kalır :D

cl maçlarında sadece manchester'ın yedek kadroyla çıktığı maçta gol yemedik..

Futboldan bıkmış gibi top oynuyor.

Alışma sürecidir diyoruz artık.

Kötü olma şansı yok. Biteriz.

gecen seferde yazmistim ilk 7-8 hafta Performansi cok exstra tartsilmamali diye (bence)

Yüksek Potansiyel ile Kapasite kesinlikle var ..Uyum sürecinde su an Chedjou

sabretmek lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt