#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala şu adamı savunuyorsunuz. Yemin ederim nasıl bir kafa var nasıl bir mantık var bu insanlarda çözemedim. Bu adamın duruan toplarda gol falan atması onun hava toplarında iyi olduğunu göstermez. Yahu bir adamın yetersiz olması için kötü olması için çok bariz hatalar yapmasına gerek yok. Ulan yediğimiz golleri görmüyormusunuz.

Bu klüp bu adamdan daha iyi stoper bulabilecek potansiyele sahiptir. Bu kadar basit.

Hala şu adamı savunuyorsunuz. Yemin ederim nasıl bir kafa var nasıl bir mantık var bu insanlarda çözemedim. Bu adamın duruan toplarda gol falan atması onun hava toplarında iyi olduğunu göstermez. Yahu bir adamın yetersiz olması için kötü olması için çok bariz hatalar yapmasına gerek yok. Ulan yediğimiz golleri görmüyormusunuz.

Bu klüp bu adamdan daha iyi stoper bulabilecek potansiyele sahiptir. Bu kadar basit.

2 senedir söyle söyle tüy bitti.
adam stoper moper degil.

Chedjou mücadele etmek konusunda fena degil, onun asil problemi konsentrasyon bozuklugu

chedjou yerine o bölgede oynayacak daha iyi oyuncu yok kadroda

ne bilal, ne jose, ne jem, ne hakan kadir balta, ne emre

kimse oynasin denmiyor yerine adam akilli stoper alinsin.
elimizdeki bütün stoperler sifir.
yoksa benficayi da bugünkü macida almistik.
böyle goller ancak stopersiz savunmasiz takimlar yer !!!

kimse oynasin denmiyor yerine adam akilli stoper alinsin.
elimizdeki bütün stoperler sifir.
yoksa benficayi da bugünkü macida almistik.
böyle goller ancak stopersiz savunmasiz takimlar yer !!!

Orta saha hakkinda konusuyordum

Savunmaya gelince Hakan Balta ve Denayer veya Chedjoudan birisi idare eder

Orta saha bomboş,bekler geri gelmiyor sonra Chedjou suçlu.

Bjk'nin rezil stoperleri ve kalecisi var ama Atiba orada emniyet kemeri gibi tutuyor ortayı. Beck-İsmail hücuma gittin mi geri dönüyor.

Chedjou hatasız demiyorum ama önce bunları konuşun. Pique-Hummels stoperlerimiz olsa dün bu boşlukta onlar bile hata yapardı.

Bjk'nin rezil stoperleri ve kalecisi var ama Atiba orada emniyet kemeri gibi tutuyor ortayı. Beck-İsmail hücuma gittin mi geri dönüyor.

Chedjou hatasız demiyorum ama önce bunları konuşun. Pique-Hummels stoperlerimiz olsa dün bu boşlukta onlar bile hata yapardı.

Iskaladığı kafa topunun orta sahayla forvetle veya başka bişeyle açıklanması mümkün değil.Hadi diğerlerini açıklarız da onun açıklaması yok.Amatör topçunun yapacağı hata.Dün için gerçekten çok çok kötü bir performansı vardı.Günü gününü tutmayan bir adam

2 kez yanlış zamanlamayla zıplamasi
1i gol 1i sarı kart olarak dondu bize
2kez de ofsayt bozmasi 1i gol oldu sanırım diğerini hatırlamıyorum
bunlar bireysel hatalardir emniyet kemerine gerek yok yani.
Ched kotuydu birden fazla oyuncunun kotu olmasida maçı 4dk da kaybettirdi bize.

Iskaladığı kafa topunun orta sahayla forvetle veya başka bişeyle açıklanması mümkün değil.Hadi diğerlerini açıklarız da onun açıklaması yok.Amatör topçunun yapacağı hata.Dün için gerçekten çok çok kötü bir performansı vardı.Günü gününü tutmayan bir adam

ben diyorum ki hatası vardı zaten. Ama sanki tüm suçlu oymuş gibi yazılar gördüm.

daha iyisini alabilseler yol verilebilir ama alamazlar....bu adama gelene kadar eleştirilecek en az 7-8 adam vardır kadroda

2 kez yanlış zamanlamayla zıplamasi
1i gol 1i sarı kart olarak dondu bize
2kez de ofsayt bozmasi 1i gol oldu sanırım diğerini hatırlamıyorum
bunlar bireysel hatalardir emniyet kemerine gerek yok yani.
Ched kotuydu birden fazla oyuncunun kotu olmasida maçı 4dk da kaybettirdi bize.

1.5 senedir yani en eleştirdiği dönemde bunu orta saha deneyelim demiştim. Hala 1 kez denenmedi. Denayer-Hakan yapıp ortayı Ched-Selçuk yapsak çok daha doğru olurdu. Sneijder'i ve Balta'yı orta saha, Sabri'yi sağkanat denemekten iyidir.

duran topta 3 metre ofsayt bozsun, 40 metreden uzun topa zamanlama hatası yapsın sonrada orta sağa suçlu :D bırakın artık asla iyi stoper değil, olamıyacakta...

+ benfica maçında ıska geçmesi ve golü yememiz

ortasahaya bok atmayı bırakın önünde emerson--viera--makalele olsa bu toplar yine gol olmuştu

1.5 senedir yani en eleştirdiği dönemde bunu orta saha deneyelim demiştim. Hala 1 kez denenmedi. Denayer-Hakan yapıp ortayı Ched-Selçuk yapsak çok daha doğru olurdu. Sneijder'i ve Balta'yı orta saha, Sabri'yi sağkanat denemekten iyidir.

Orası da ayrı mesele zaten. Doğrudan çok yanlış yapıyoruz sahaya çıkarken oyuncularlada taktiklede.

Umut-Burak-Yasin-Sabri-Chedjou bunlar en rezilleri.Olcan-Jose bunlar da yarım rezil oynadılar.Ama Chedjou bunların arasında defansta son adam olduğu için hatası en az tolere edilecek adamdır

1 maçlık olabilir ama genel olarak ben mennunum. Ligdeki diğer stoperlere bakınca bence en iyisi. Bana göre bizim takımın en iyi olduğu mevki stoper. Diğer mevkiler rezil.

Hakan; Milli takım stoperi. Chedjou; Ligin en iyi stoperi. Denayer; Büyük potansiyel. Semih; Ne olursa olsun önemli stoper. Koray; Anadolu'da her takımda banko 11 oynar.

ben diyorum ki hatası vardı zaten. Ama sanki tüm suçlu oymuş gibi yazılar gördüm.

digerleri iyidi diye yazan yok zaten.
ama stoperlerin bukadar kötü olmasida maglubiyeti getiriyor iste.
stoperler biraz iyi olsa son 2 macida yenilmezdik.
koskoca GSsi ligin orta seker takimlarinda oynayacak stoperler idare ediyor.

Son düzenleme:
Orta saha ve bekler bos derken Chedjou'nun sucu yok demiyoruz. Ama Chedjou'yu hataya zorlayan gercekler bunlar.. Tabii ki stoperler hata yapacak. Ilk senesinde yazmsitim, hatasiz oynamasini bekliyoruz her mac. Ramos bile 1 mac icinde 2 kritik hata yapiyor, ama yaninda ki oyuncular kapatiyor hatasini.

Hata yapmayan oyuncumu olur arkadas? Chedjou ise sürekli Sabri ve orta saha'nin bosluklarini kapatmakla mesgul, macin sonlarina dogru gücsüz kaliyor ve yoruluyor.

Ayrica örnek adam bos alanda hücum oyuncusundan calim yiyor ki her stoper yer bos alanda, yeaaa kötü stoper diyoruz. Sacmalik diz boyu.

tabi canim cok sacma.
o dünkü yedirtigi 3 gol amatör takimindaki stoper yedirtmez.
öyle zamanlama hatasimi olur.
aslinda her mac hata yapiyorda hemen hemen ama hakan balta faktörüne döndü nerdeyse.
ayni oda senelerce GS icin yetersiz ama tarafar sempati duyudugu icin bu yasa kadar buralara kadar geldi.
ah liviv ah. siz böyle devam edin daha cok öyle livivler gelir !!!

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt