#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
birde bu stoper denilcek kisi gecen sezonun son 6 final macini oynamamisti galiba degilmi ?
kimseye sakatlik filan istemem ama bizim icin hayirli olani olmustu.
eminimki oynasaydi sampiyon olamazdik !!!

Son düzenleme:
rakip hücumcuları rahatsız edecek stoper degil. rakibe gole kadar eşlik ediyor.

bugüne kadar yararından cok zararı oldugunu düsünüyorum.

chedjou'yu ii gösteren ise kuskusuz süpriz golleridir. golleri dısında son derece vasat bir stoper.

yarın antalya macında macın adamı olması benim icin hicbisey ifade etmiyor. ya ön libero-sağ bek falan denensin yada bir daha stoper oynatılmasın.

bize net olarak ujfalusi tarzı, rakibe yapısan kesici bir stoper lazım..

maçın son saniyesinde
herkes ceza sahası içindeyken (gol olur olmaz orası ayrı)
40 metreden şut çeken adamın
beyninden şüphe ederim.

Bugun Milli Takimda sakatlanmis :(

Boku yedik Semih oynayacak.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Sakatligi ciddi ise, Semih oynar ve cidden b.ku yeriz. Sükrü ve Refik'in fakir yorumlarina ciddiyet göstermemenizi tavsiye ediyorum.

Aha bir evlada daha gün doğdu. Avrupanın en yetersiz stoperi yanından rüzgar esse yıkılan semih oynar artık.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ne zaman sakatlanmis, 90 dakika oynamis gibi cünkü

Afrikalı olup da istikrarlı bir defans oyuncusu tanımıyorum. Sizin bildiğiniz var mı ?

Afrikalı olup da istikrarlı bir defans oyuncusu tanımıyorum. Sizin bildiğiniz var mı ?

tout-comme-rigobert-song_59093_wide.jpg

bu adamın sözleşmesi ne kadar? bizim 4 tane stoper almamız lazım

Song reisi severdim de iyi stoper değildi ya.

Afrikadan stoper alınmaz. Afrikadan ön libero alınır, forvet alınır.

Song tomas ikilisi efsoydu
Adamlar bir kere güven veriyordu kanka, şimdi kalemize gelen her topta ben altıma ediyorum gol olacak diye.

Tomas Sivas da çalışıyor herhalde geçen Şenolun küfrü hakkında ben duymadım falan diye bir videosu vardı.

Adamlar bir kere güven veriyordu kanka, şimdi kalemize gelen her topta ben altıma ediyorum gol olacak diye.

Tomas Sivas da çalışıyor herhalde geçen Şenolun küfrü hakkında ben duymadım falan diye bir videosu vardı.

Şıno reyizin dediği gibi bu iş takım savunması işi bakın ujfa reyiz varken semih hiç sırıtmıyordu. Forvet elmanderden başlayarak herkes savunma vazifesini yapıyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt