Ufuk Erten
10 Numara!
- 31 Temmuz 2009
- 10.050
- 189
- 1.388
ilk yari bitene kdr dmc oynar sonra donk gelir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İkinci yarıyı izleyemedim ilk yarı top kullanışı iyiydi gayet. Pirlo vari bir performans mı bekliyordun en fazla bu kadar olur işte.top bizdeyken nasıl iyiydi ya aldığı 2 toptan birini rakibe attı berbattı
hahahhah işe bak
Gala Brothers @GalaBrothers 5 dk.5 dakika önce
Mustafa Denizli: ''Chedjou'yu o bölgede oynatmaya devam edeceğim, farklı bölgelerde oyuncu deneyeceğim. Başka çaremiz yok.''
Pek beğenmedim yani en azından Jose'den fazlasını göremedim ama kaleden ne kadar uzak durursa o kadar iyi.Orta sahada oynamaya devam etmeli.
Aurelien Chedjou: "Hocam bana ihtiyacı olduğunu söyledi o bölgede, tereddüt etmeden oynayacağımı söyledim."
Aurelien Chedjou: "Kazanmak isterdik ama amaç Avrupa'ya devam etmekse bu sonuç bize yardımcı oldu."
Aurelien Chedjou: "Bu akşam galibiyet hediye etmek isterdik taraftara ama önemli olan devam etmekti."
Aurelien Chedjou:"Şu an bizim için rakibin önemi yok. Kim gelirse gelsin amaç üst tura çıkmak, birinci-ikinci torbadan katılmanın önemi yok"