#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pas hatasi yapmasi dogal, teknigi iyi olsa bile, ayagi temiz olmayan bir oyuncu. Top ayagina yakismiyor. Ancak Ideenlos (fikirsiz) diye tabir edebilecegim orta sahamizda, en azindan degisik isler denemeye calismasi ile, zaman zaman oyunun acilmasina neden olabiliyor.

Takim 0 üretkenlik ile oynuyor.

Sakatlık sonrası bariz form düşüklüğü yaşadığı döneme denk geldi DMC de denenmesi; bunu hesaba katmamak yanıltıcı olur. Sezon başındaki formuyla daha iyi performans göstereceğinden eminim...

Rakip topu kaptığı zaman önünde sıska Bilal'i fln göreceğine Tank gibi herifle karşılaşması güzel tempo yetersiz, top tutma ve pasları iyi, 1-2 hata yaptı o kadar olur genelde iyi gördü ilerideki boşluğu.

Sonuç olarak Selçuk'un yanında bu sezon oynayan herkesten daha çok oturdu ama yetersiz yinede

Orta saha da oynasın dediler dediler ne oldu oynadı da :D çok mu süper oynadıkk,şahane mi oynadık,sıfır mı pozisyon mu verdik.Total kalite bok gibi bok olduktan sonra orada kim oynarsa oynasın en fazla bu kadar etki eder işte

sürekli oynarsa olur. Pas ayarlari bozuktu ve bazen bölgeyi kapatacagim derken yanlis hareket ediyordu.

Sükrü Erden gibi Twitter ergenleri heralde bu mactan sonra genel problemi anlamistir. Sürekli Chedjou orta saha oynamali, diyorlardi. Mantik su; adam stoper, bizde orta saha da eksik var defansif bölgede, hehehehehe Chedjou orda oynasin. Futbol bilgileri bu kadar iste.

Iki senedir takim savunmasi rezalet diye yazip duruyoruz surda. Bekler ve orta saha pasif, stoperler pasif, neyi defans edecen bu halde?

Chedjou ilerde oynar mi orta saha? Oynar, ama kendi adina birsey degistirmez.

Ama Denayer ve Carole dönünce ben daha iyi olacagina inaniyorum.

Pek beğenmedim yani en azından Jose'den fazlasını göremedim ama kaleden ne kadar uzak durursa o kadar iyi.Orta sahada oynamaya devam etmeli.

top bizdeyken nasıl iyiydi ya aldığı 2 toptan birini rakibe attı berbattı
İkinci yarıyı izleyemedim ilk yarı top kullanışı iyiydi gayet. Pirlo vari bir performans mı bekliyordun en fazla bu kadar olur işte.

Tapa

hahahhah işe bak

Gala Brothers ‏@GalaBrothers 5 dk.5 dakika önce
Mustafa Denizli: ''Chedjou'yu o bölgede oynatmaya devam edeceğim, farklı bölgelerde oyuncu deneyeceğim. Başka çaremiz yok.''

hahahhah işe bak

Gala Brothers ‏@GalaBrothers 5 dk.5 dakika önce
Mustafa Denizli: ''Chedjou'yu o bölgede oynatmaya devam edeceğim, farklı bölgelerde oyuncu deneyeceğim. Başka çaremiz yok.''

Hakli baska caresi yok hanzo denen serefsiz yüzünden

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

İlk yarı fena değildi ama temposunun kurbanı oldu 9km ortalama ile oynayan stoper oyuncusundan orta sahada birden iyi performans beklemek zor.

Aurelien Chedjou: "Hocam bana ihtiyacı olduğunu söyledi o bölgede, tereddüt etmeden oynayacağımı söyledim."
Aurelien Chedjou: "Kazanmak isterdik ama amaç Avrupa'ya devam etmekse bu sonuç bize yardımcı oldu."
Aurelien Chedjou: "Bu akşam galibiyet hediye etmek isterdik taraftara ama önemli olan devam etmekti."
Aurelien Chedjou:"Şu an bizim için rakibin önemi yok. Kim gelirse gelsin amaç üst tura çıkmak, birinci-ikinci torbadan katılmanın önemi yok"

Aurelien Chedjou: "Hocam bana ihtiyacı olduğunu söyledi o bölgede, tereddüt etmeden oynayacağımı söyledim."
Aurelien Chedjou: "Kazanmak isterdik ama amaç Avrupa'ya devam etmekse bu sonuç bize yardımcı oldu."
Aurelien Chedjou: "Bu akşam galibiyet hediye etmek isterdik taraftara ama önemli olan devam etmekti."
Aurelien Chedjou:"Şu an bizim için rakibin önemi yok. Kim gelirse gelsin amaç üst tura çıkmak, birinci-ikinci torbadan katılmanın önemi yok"

Hirsli ve karakterli olmasini seviyorum bu adamin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt