Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türkçemizde "Havanda su dövmek" diye bir deyim vardır. Bjk li topçular arı gibi vız bizim Chedyou-Selçuk ikilisini göbekten vız vız geçiryor bizimkiler sanırsın moda sahilinde piknikte. Bunlar Orta sahayı komple bjk ye hediye etmemizin başsebebi. Bu ikili yüzünden kargaların totosu kalktı%91'le takımın en yüksek pas yüzdesine sahip oyuncusu olmuş.Selçuk da 2. %90'la.Ben orta üçlümüzü beğendim dün.İleri 3'lünün oyuna katkısı hiç yoktu.
![]()
Türkçemizde "Havanda su dövmek" diye bir deyim vardır. Bjk li topçular arı gibi vız bizim Chedyou-Selçuk ikilisini göbekten vız vız geçiryor bizimkiler sanırsın moda sahilinde piknikte. Bunlar Orta sahayı komple bjk ye hediye etmemizin başsebebi. Bu ikili yüzünden kargaların totosu kalktı
rezil futbol oynadık. Busaspora bile Orta sahada ezilen bir bjk.
Ağır vasıtalar her takimda var. Ama onları dengeleyecek hızlı çevik çalışkan ve girişken furbolcularda var. Sneijder ve Podolski de ağır ama onların klasını değerlendirmek zorundasın ama bu ağır vasitalar Chedyou-Selçuk ikilisini Orta sahada oynatarak değilBjkli topçular arı gibi diyorsun da mevkidaşı Atiba ile karşılaştırdığımızda aralarında pek 1 fark yok gibi.Bizim Umut'la Burak'ın oyuna katkısı 0.Hatta eksilerde.Yasin'i 5-6 kez top sürmesi dışında pek göremedim.Podolski zaten oyun içinde pek aktif 1 oyuncu değil.Öndeki 3'lü hiç katkı vermedi dün oyuna.
Soldaki Atiba sağdaki Kaju
![]()
Ağır vasıtalar her takimda var. Ama onları dengeleyecek hızlı çevik çalışkan ve girişken furbolcularda var. Sneijder ve Podolski de ağır ama onların klasını değerlendirmek zorundasın ama bu ağır vasitalar Chedyou-Selçuk ikilisini Orta sahada oynatarak değil
Genç çevik hizlı girişken bir ikili ile olur, Denayer-Emre şu anda elimizdeki en iyi çözüm.
Pozisyonu görmedim ama bunu her oyuncumuz yapiyor. Bknz Besiktas maci Sabri, bknz Bursa maci Olcan.2. golde semih ortada yok ok de bu herif guraya orta yapmasi icin yaklasik yarim saat sure tanimasa o kadar iyi orta kesebilirmiydi supheli
Pozisyonu görmedim ama bunu her oyuncumuz yapiyor. Bknz Besiktas maci Sabri, bknz Bursa maci Olcan.
Hayir. Oyuncularin genel anlamda savunma anlayisi vasat oldugunu söylemek istedim. Konsantrasyon eksikligi de degil. Sabri ve Olcan bunu her mac yapiyor. Semih is tam tersi, cok erken adamini birakip topla oynayana müdahale etmeye calisiyor.chedjounun defansi sabri ve olcan kadar mi demek isteidn
bizim seviyemiz icin vasat bir savunma oyuncusu.
çin'e falan kassak süper olur.
Peki bizim seviyemiz nedir?