#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
%91'le takımın en yüksek pas yüzdesine sahip oyuncusu olmuş.Selçuk da 2. %90'la.Ben orta üçlümüzü beğendim dün.İleri 3'lünün oyuna katkısı hiç yoktu.

yoaXBM.png

Son düzenleme:
72 lerdeydi selçuk ikinci yari hatasız oynamış olmalı ki 90a çıksın

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla Squwakada Selçuk yüzde 90,Optada yüzde 91

%91'le takımın en yüksek pas yüzdesine sahip oyuncusu olmuş.Selçuk da 2. %90'la.Ben orta üçlümüzü beğendim dün.İleri 3'lünün oyuna katkısı hiç yoktu.

yoaXBM.png
Türkçemizde "Havanda su dövmek" diye bir deyim vardır. Bjk li topçular arı gibi vız bizim Chedyou-Selçuk ikilisini göbekten vız vız geçiryor bizimkiler sanırsın moda sahilinde piknikte. Bunlar Orta sahayı komple bjk ye hediye etmemizin başsebebi. Bu ikili yüzünden kargaların totosu kalktı
rezil futbol oynadık. Busaspora bile Orta sahada ezilen bir bjk.

Türkçemizde "Havanda su dövmek" diye bir deyim vardır. Bjk li topçular arı gibi vız bizim Chedyou-Selçuk ikilisini göbekten vız vız geçiryor bizimkiler sanırsın moda sahilinde piknikte. Bunlar Orta sahayı komple bjk ye hediye etmemizin başsebebi. Bu ikili yüzünden kargaların totosu kalktı
rezil futbol oynadık. Busaspora bile Orta sahada ezilen bir bjk.

Bjkli topçular arı gibi diyorsun da mevkidaşı Atiba ile karşılaştırdığımızda aralarında pek 1 fark yok gibi.Bizim Umut'la Burak'ın oyuna katkısı 0.Hatta eksilerde.Yasin'i 5-6 kez top sürmesi dışında pek göremedim.Podolski zaten oyun içinde pek aktif 1 oyuncu değil.Öndeki 3'lü hiç katkı vermedi dün oyuna.

Soldaki Atiba sağdaki Kaju

1DW5ZG.png

üçlü orta sahada iş yapar

selçuk ve chedin yaninda 90 dk. durmadan koşan orta saha oyuncuya ihtiyacimiz var yoksa orta sahamiz agir kaliyor.

Bjkli topçular arı gibi diyorsun da mevkidaşı Atiba ile karşılaştırdığımızda aralarında pek 1 fark yok gibi.Bizim Umut'la Burak'ın oyuna katkısı 0.Hatta eksilerde.Yasin'i 5-6 kez top sürmesi dışında pek göremedim.Podolski zaten oyun içinde pek aktif 1 oyuncu değil.Öndeki 3'lü hiç katkı vermedi dün oyuna.

Soldaki Atiba sağdaki Kaju

1DW5ZG.png
Ağır vasıtalar her takimda var. Ama onları dengeleyecek hızlı çevik çalışkan ve girişken furbolcularda var. Sneijder ve Podolski de ağır ama onların klasını değerlendirmek zorundasın ama bu ağır vasitalar Chedyou-Selçuk ikilisini Orta sahada oynatarak değil
Genç çevik hizlı girişken bir ikili ile olur, Denayer-Emre şu anda elimizdeki en iyi çözüm.

Ağır vasıtalar her takimda var. Ama onları dengeleyecek hızlı çevik çalışkan ve girişken furbolcularda var. Sneijder ve Podolski de ağır ama onların klasını değerlendirmek zorundasın ama bu ağır vasitalar Chedyou-Selçuk ikilisini Orta sahada oynatarak değil
Genç çevik hizlı girişken bir ikili ile olur, Denayer-Emre şu anda elimizdeki en iyi çözüm.

Denayer-Emre'nin Selçuk-Chedjou'dan iyi olacağı kesin değil.Ben Denayer-Emre ikilisinin Selçuk-Chedjou'dan daha kötü olacağını tahmin ediyorum.

Bence Real maçında seri paslaşmalarıyla dikkat çeken Jose-Selçuk-Emre-Sneijder'li 4-3-1-2'ye geçmeliyiz.Poldi 2.forvet olarak oynamalı.Devre arasında santrfor alınmalı.

Son düzenleme:
2. golde semih ortada yok ok de bu herif guraya orta yapmasi icin yaklasik yarim saat sure tanimasa o kadar iyi orta kesebilirmiydi supheli

Malesef bu formaya geldiğinden beri doğru düzgün katkı veremedi bu sezon sonu satmak lazım ama bizim akıllılar zam yaparak sözleşmeyi uzatacaklardır

chedjounun defansi sabri ve olcan kadar mi demek isteidn
Hayir. Oyuncularin genel anlamda savunma anlayisi vasat oldugunu söylemek istedim. Konsantrasyon eksikligi de degil. Sabri ve Olcan bunu her mac yapiyor. Semih is tam tersi, cok erken adamini birakip topla oynayana müdahale etmeye calisiyor.

Yani kisaca defans karisimi son derece vasat.

Semih in yüzünden bütün defans sağa çekildi. Olcan Son adam durumuna düştü şanlı semihin yüzünden

Stoperden ne kadar uzak oynarsa o kadar iyi.

Devre arasına kadar ön liberoda idare etsin işte.

Sonrasında makul bir bonservisle yolların ayrılması isabetli olur.

Defansif futbolcu olduğu halde Film izler gibi rakibi izliyor, yerine ofansif Emre yi koysan rakibe daha çok girişir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt