#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
chedjou zaten iyi oyuncu. her sene geleneksel sallama müdürleri hiç izlemedigi adami 2 maçta çözüyorlar. danynin chedjoudan 2 gömlek üstün oldugunu söyleyende vardi. dany denen amatör oyuncu olmadigi sürece semih chedjo iyi ikili olucaktir.

vaay beyaz futbolda özat , rok alvesden iyi dedi şaşırtıcı cok iyi falan dedi ümit özat

Lan iki sene üst üste fransa da ligin savunması seçilen adam kötü olabilir mi yani Fransızlar bu kadar mal mı?

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2

Formu git gide artıyor. Semihi ile daha iyi ikili oldular. Güzel bir maç çıkardı.

Mükemmel oynadı cidden.

2 gün içinde toplam 180 dakika forma giydi hakkını vermek lazım.

Klasini gösterdi hemen yanında biraz iyi olan birini bulunca

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

iyi oynadi ama o oyun kuruculugunu goremedim herkesin anlattigi

cok goze carpmadi yani

bir kaç uzun top attı. hepsi isabetliydi. bence oyuna iyi sokuyor topları. toparlanacak gibi. semih le daha rahattı.

semih ile iyidiler. güven verdiler uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun aradan sonra bana bu defans kurgusu. sol taraf ama halen küfür etiriyor bana maalesef :(

neyse orasinida bu macda en azindan amrabat ve semih is birligi ile idarelik hal ettik az cok .

Dany mümkünse bidaha stoper oynamasin. sag bek oynasin..ön libero oynasin bilmem ne oynasin ama stoperden uzak dursun bir zahmet.

İlk birkaç hazırlık maçında kötü görüntü verse de bu kadar iyi referansla gelmiş bir ismin kötü çıkacağını sanmıyorum ilk günden beri.Bizim formamız hariç çok fazla izlemişliğim yok ama güveniyorum

Dany bu adamin kordinesini bozuyor dedik dedik inanmadiniz bak neoldu simdi

dany nin dengesizliği takım arkadaşınıda zor duruma sokuyormuş bunu gördük chedjou sayesinde neyseki artık semih var.

Çok sağlamdı maçta ön liberodan devşirme olmasından dolayı Uuuzun paslar da atıyor gördüğüm kadarıyla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt