#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fener maci guzel bir analiz olacaktir .. cunku yaninda sacmalik yapan dany olmiyacak .. jr Semih olacak orda bakalim gorelim

iyi bir defans 2-3 maça bakarak eleştirmek haksızlık

akşam sabırsızlıkla izleyeceğim şey de Ched'in performansı olarak..

Bonservis bedeline değdiğini biliyorum ancak bunu bir de sahada görmek lazım..ne kadar uyumsuz olsa da bu maç kalitesini,nitelikleriini görmek için önemli bir fırsat..

yine cins cins yorumlar var.chedjou çok iyi stoper.bu sezon şampiyon olmamızda büyük payı olacak.

Herkes genel olarak kötülüyor Chedjou'yu. Bir tek Ümit Özat çok iyi futbolcu diyor. Sevinsem mi, üzülsem mi bilemedim.. :confused-53:

Bizim taraftar gibisini allah başka hiç bir takıma vermesin.. Adam daha 10 tane resmi maç yapmadan asıldı kesildi. Dany'e herkes tapıyordu gecen sene yok Real maçında iyiydi falan diye. Kazmanın teki Dany. Hala inanamıyorum bizimkiler gidiyorlar fransanın thiago silvadan sonra en iyi stoperini alıyorlar herkes beğenmiyor. Vay halinize..

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Bir taraftar hiç mi değişmez hiç mi vazgeçmez yargılı olmaktan arkadaş? Uijfa geldi daha hiç izlemeden terlikle gelmesine kadar her şeyi eleştirildi sonra iyi oynadı Uifa Reyizzz demeye başladılar. Şimdi Chedjou-Emre Çolak ve Burak hedefte gerçi ben forumda Sneijder'in gönderilmesi gerektiğini düşünenleri gördükten sonra bunlar hafif geliyor.

kimse chedjounun kötü olduğunu söylemiyor herkes kararsız çünkü ne oynadığını kimse daha tam anlayamadı şöyle 3-4 maç ligde oynasın anlaşılır ne olduğu fransada yılın stoperi seçilmek önemli birşey ama er meydanında işler değişiyor bakalım görecek herkes fatih hoca bile fener maçında güvenip formayı veremedi inşallah beklentiler boşa çıkmaz

kimse chedjounun kötü olduğunu söylemiyor herkes kararsız çünkü ne oynadığını kimse daha tam anlayamadı şöyle 3-4 maç ligde oynasın anlaşılır ne olduğu fransada yılın stoperi seçilmek önemli birşey ama er meydanında işler değişiyor bakalım görecek herkes fatih hoca bile fener maçında güvenip formayı veremedi inşallah beklentiler boşa çıkmaz

Fransa ligini çok abartmamak lazım PSG dışında göze batan takımları yok bence.

bu arada acaba chedju yerine kolarov alınsaydı bu yabancı sınırının olduğu dönemde dahamı iyi olurdu ?

Chedjou müthiş bi kesıcı degıl ama üst düzey teknık ve oyuna top sokusu muazzam

Hava topları harıka

Fransa ligini çok abartmamak lazım PSG dışında göze batan takımları yok bence.

bu arada acaba chedju yerine kolarov alınsaydı bu yabancı sınırının olduğu dönemde dahamı iyi olurdu ?

bunu diyen türkiye ligi :asd:

eminim hiç izlemiyorsundur fransa ligini. Eğer izliyosanda ben her hafta en kötü ihtimalle lyonun maçlarını izliyorum genelde 2-3 maç izlerim ama hiç izlemiyorsam bile Lyon'u izlerim. Fransa ligi türkiye liginden 3-4 gömlek üstün. Bizde zaten bi Galatasaray var. Belki biraz dişe dokunan fener vardır, diğerleri? videotona elenen, geçen gün sırp takımına elenen. :asd: Marsilya, Lyon, Saint Etienne, Monaco takımlarını saymayı unutmuşun.

ayrıca bizim normal takımlarımız bursa ts hatta bjk bile çok çok ezik bi takımken, oranın kalbur üstü takımları her zaman kalitelidir Stade Rennais, Lille Olympique, Nantes, Bordo vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt