#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Chedjou çöpün teki öncedende yazmıştım bunu bir savunma oyuncusunun Ronaldoya benzetilmesine harikulade tepki vermediğime şaşırmana gerek yok benzettiğin kişiye uyuz olduğumuda söyledim bilmiş ukalanın tekiydi boş yapıyorsun dead Hayri Cund hesabı ben bu forumda pasif olarak 2014 ten beri varım rahat ol.

Chedjou çöpün teki öncedende yazmıştım bunu bir savunma oyuncusunun Ronaldoya benzetilmesine harikulade tepki vermediğime şaşırmana gerek yok benzettiğin kişiye uyuz olduğumuda söyledim bilmiş ukalanın tekiydi boş yapıyorsun dead Hayri Cund hesabı ben bu forumda pasif olarak 2014 ten beri varım rahat ol.

b6bd8316ebd87caeedb0e77755b8d50f.jpeg

Sen inansan ne olur inanmasan ne olur Sizin iki pilot sayamayacağınız F1'in takipçisiyim ve pilotajım bile var Test pilotluğu olarak yıllardır,H.Delikanlı denilen egoist adamla bir tutulmayacak biriyim spor için rahat ol.

ok renktas bisey demedim
bende beyzbolcuyum ztn, alpay da rugbyciydi

Sen inansan ne olur inanmasan ne olur Sizin iki pilot sayamayacağınız F1'in takipçisiyim ve pilotajım bile var Test pilotluğu olarak yıllardır,H.Delikanlı denilen egoist adamla bir tutulmayacak biriyim spor için rahat ol.

Hakan da böyle derdi: 22 yıl Leverkusen alt yapısında bile oynadım falan filan sayardı.
Hakan da böyle derdi kimseyle kendisini bir tutmazdı. Kendini hep üstün zannederdi herkesten.

ok renktas bisey demedim
bende beyzbolcuyum ztn, alpay da rugbyciydi

Haha şu adamlar beni eleştiriyor ya,Kapatılan Marussia GPde 2 sene yarış simülasyonu yaptım o araca oturdum bile tabiki ülkede bu spor çöp benden önce gelen 3 pilot vardı F-Renault serisinde 2 yarışa çıktım araştırabilirsin bulursun

Hakan da böyle derdi: 22 yıl Leverkusen alt yapısında bile oynadım falan filan sayardı.
Hakan da böyle derdi kimseyle kendisini bir tutmazdı. Kendini hep üstün zannederdi herkesten.

Açıkçası umrumda değil bu icatın ben kendimi sizden üstte görebilirim çünkü spora dokunmamış insanlarsınız ben ise bunun içindeydim

Bir Hakan doğuyor. Yeni bir oylamaya gerek kalmadan şutlamanızı öneririm.

Galatasaray hayranıyım evet ama futbol benim için kesinlikle 2.sıradadır sizi forum trolleri takımım adına birkaç şey yazıyordum yazmam yani sorun değil siz evinizde konsolda araba sürüp gelin yanıma :asd22:

Galatasaray hayranıyım evet ama futbol benim için kesinlikle 2.sıradadır sizi forum trolleri takımım adına birkaç şey yazıyordum yazmam yani sorun değil siz evinizde konsolda araba sürüp gelin yanıma :asd22:

hasta mısın hakan

şimdi de f1 pilotu mu oldun

kendince alay ettiğini düşünerek smiley koyman

milleti aşağılaman

sensin işte

uza yürü git

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt