Rıfkı Karakülah
Ulubatlı Souness
- 8 Aralık 2008
- 35.654
- 10.258
- 2.168
ulan forum arkana teneke bağlayarak gönderdi seni ne yüzle geri geldin hakan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nbr la HG
Chedjou çöpün teki öncedende yazmıştım bunu bir savunma oyuncusunun Ronaldoya benzetilmesine harikulade tepki vermediğime şaşırmana gerek yok benzettiğin kişiye uyuz olduğumuda söyledim bilmiş ukalanın tekiydi boş yapıyorsun dead Hayri Cund hesabı ben bu forumda pasif olarak 2014 ten beri varım rahat ol.
Sen inansan ne olur inanmasan ne olur Sizin iki pilot sayamayacağınız F1'in takipçisiyim ve pilotajım bile var Test pilotluğu olarak yıllardır,H.Delikanlı denilen egoist adamla bir tutulmayacak biriyim spor için rahat ol.
Sen inansan ne olur inanmasan ne olur Sizin iki pilot sayamayacağınız F1'in takipçisiyim ve pilotajım bile var Test pilotluğu olarak yıllardır,H.Delikanlı denilen egoist adamla bir tutulmayacak biriyim spor için rahat ol.
bu forumda pasif olarak 2014 ten beri varım rahat ol.
ok renktas bisey demedim
bende beyzbolcuyum ztn, alpay da rugbyciydi
Hakan da böyle derdi: 22 yıl Leverkusen alt yapısında bile oynadım falan filan sayardı.
Hakan da böyle derdi kimseyle kendisini bir tutmazdı. Kendini hep üstün zannederdi herkesten.
Açıkçası umrumda değil bu icatın ben kendimi sizden üstte görebilirim çünkü spora dokunmamış insanlarsınız ben ise bunun içindeydim
Galatasaray hayranıyım evet ama futbol benim için kesinlikle 2.sıradadır sizi forum trolleri takımım adına birkaç şey yazıyordum yazmam yani sorun değil siz evinizde konsolda araba sürüp gelin yanıma :asd22: