#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nounkeu olsa 2-8 bittiydi mac hatirlatalim

Orta sinif bir stoper bence. Cok abartildi diye düsünüyorum. Al gülüm ver gülüm. Dany de yapiyor.

Lider mider dediler, bi ben mi göremiyorum bu özellikleri? Siradan bir stoper.

Aykut Demir´i koysaydin daha mi kötü oynayacakti Allah askina? Bosuna kontenjan.

Lesh demiyorum, ama lider filan da degil. Belki Dany´nin bir tik garanticisi.

diğer maçlarına nazaran bugün beğendim diyebilirim. ama daha iyi olmalı ve olacaktır diye düşünüyorum. bugün ayakları yere biraz daha sağlam basıyordu ve çok kritik müdahalelerde yaptı. yavaş yavaş alışacak ısınacaktır. muslera ve melo'da ilk geldikleri senenin başlarında kötülerdi kabul etmek lazım. aynı şeyi chedjou içinde geçerli olduğunu düşünüyorum. defansta neredeyse son adamken ibrahimoviç gibi bir adama bacak arası çalım atabilecek özgüvene ulaşmış bir adamın sıradan kötü bir oyuncu olabileceğine ihtimal vermiyorum ama bize yeterli gelecek mi? bunu zaman gösterecek.

Bunada şapşal sakar falan diyinde yetenek fakiri bitik balon demeyin ayiptir . Kariyerini falan gectim semihle 2 maça çikmadi gunah ya gunah

PIRANHA BUSINESS III TAB 9" cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

stoperlerin yaptıgı hatalar çok göze çarpar ama cok iyi kestiği toplar fazla göze çarpmaz

mesela selcuk ilk yarıda mukemmel bi top kesti yani top geçse %90 goldü. ama herkes ona cok kötü oynadı diyor.hatta kimsenin o pozisyonu hatırladığını bile sanmıyorum.

ben beğendim mesela selcuku ileride iyi paslar attı

Bence Dany'i satıp Aykut Demir ve Serdar Taşçı'yı almalıydık.Serdar, Aykut, Semih, Zan. Dört tane iyi yerli stoperimiz olurdu. Sola da yabancı alırdık.

Chedjou kötü demiyorum, sadece yeri yerli futbolcu ile doldurulabileceğini düşünüyorum.

chedjouyu ilk maclarda en cok elestiren yerden yere vuran birisi olarak son oynadigi 2 semih-chedjou maclarinda baya begendim.

daha iyi olmasi gerekir ama olacakdir . daha surda 1-2 mac oynamislar semih ile.

fifa oynamiyoruz sonucda burda. uyum süreci var bunun.

kademe anlayisi ama cok iyi en azindan antep macinda baya begendim. dany ile kiyaslamak büyük futbol cahiligi demek olur bence.

iyi olacak iyi. benim ümidim var bu adamda vallahi.

stoperlerin yaptıgı hatalar çok göze çarpar ama cok iyi kestiği toplar fazla göze çarpmaz

mesela selcuk ilk yarıda mukemmel bi top kesti yani top geçse %90 goldü. ama herkes ona cok kötü oynadı diyor.hatta kimsenin o pozisyonu hatırladığını bile sanmıyorum.

evet o posisyonu hatirliyorum. defans anlamda baya iyi isler yapti selcuk. ama hucum anlamda eski alistigimiz selcukdan cok uazkdi bence.

cok kritik bir pass hatasi yapmisdi cikarken.

Sağ taraftan yerden açılan sert ortada topu adeta bırakıp Muhammed Demir'e o şutu vurdurması ibretlikti sonraki dakikalarda da Muhammed Demir harika bir gol attı.Acaba Chedjou'nun alda at dediği pozisyonda Muhammet Demir'in o şutu gol olsa ve maç 2-2 bitse acaba burda ne tür yorumlar olurdu diye merak etmiyor değilim... Objektif ve net yorumlar yapmak lazım.Danny varken iyice hataları göz önüne çıkıyordu şimdi yanında yaptığı hataları tölere eden Semih Kaya oynayınca hataları göz önüne pek çıkmadı.Yatsın kalksın Semih Kaya'ya dua etsin.Hiç hazır değil ya Türkiye Ligini hafife alıyor yada bu adamda başka bir sıkıntı var.

evet o posisyonu hatirliyorum. defans anlamda baya iyi isler yapti selcuk. ama hucum anlamda eski alistigimiz selcukdan cok uazkdi bence.

cok kritik bir pass hatasi yapmisdi cikarken.

Renktaş sneijder burak drogba oybadikca selçuk anca defansif kalır meloyla. Yoksa orta saha direnci gider ve maç gider. Sneijder drogba çıktığımız maçlar daha ofansif olacağına inanıyorum.

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2

Hayatının büyük bölümünü avrupa geçirmiş bir adam için İstanbula gelmek herhalde çok farklı bir deneyimdir alışması lazım. Kültür ve dinsel farklılıklar çok var.

Elinden geleni yaptı Çedju, gün geçtikçe alışacak ve 1 maçla asanları utandıracaktır. gol yediysek hata topu düzgün uzaklaştıramayan BALTA efendi de.

İyi bir stoper olduğu konusunda hiç bir tereddütüm yok ancak ben Chedjou'nun Türkiye Ligini çok hafife aldığını düşünüyorum hatırlarsınız Fernando Meira'yı almıştık bir ara akıl almaz hatalar yapıyordu hazır değilim vs diyordu sürekli ve satılmıştı umarım Chedjou'nun sonu Meira gibi olmaz kendini toparlar,çünkü fizikli ayağı iyi bir stoper Türkiye liginde'de Avrupada da iyi bir Chedjou her türlü iş yapar.Ancak şuan Semih Kaya,Chedjou'yu sırtında taşıyor bu net!!

Tek hatası vardı.Soldan gelen pasta Muhammet'e vurdurmamalıydı.Başka da bir hatası yok.Kritik müdahalelerini gördüm maç içinde.Özellikle 2.yarı bir pozisyon vardı rakip eksik yakalamıştı,orada çok iyi pozisyon aldı ve zekice bir hamle yapıp topu kesti.Dany olsaydı direk adama basardı orada ve rakip karşı karşıya kalırdı Muslera'yla.Zamanla daha iyi olacaktır,ama üstüne koya koya geliyor,her maç bir öncekinden iyi.3-4 haftaya tam anlamıyla oturur.Hücumlarada katılmaya başlar.

O pozisyonu ben de hatırlıyorum..Önce hamit kesti sandım baktım reyizmiş...

Chedjou 'nun topu oyuna soktuğunu görmedim...Ama müdahaleleri yerinde...Muhammeti kaçırdığı pozisyonda neredeyse gol yiyorduk... Alışma süreci falan diyoruz ama bakıyorum Bruno Alvese sanki 5 yıldır Fenerde oynuyor gibi.. Agresifliği başına çok bela açacak ama bence Chedjou büyük bir sıçrama yapmazsa Alves yılın savunmacısı olur..

Biz galatasarayız bize objektif olmak yaraşır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt