Murat Oktay
Tecrübeli Üye
- 11 Ocak 2013
- 6.517
- 0
- 751
totem mi ne bu
hayır totem değil...Güven veren bir stoper değil...
tribünde de pek beğenen yoktu bugun...hatalarda yaptı...umarım düzelir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
totem mi ne bu
atlayan hoplayan stoperleri çok seviyor hocamız..fenern aldığı alves bundan kat kat dengeli iyi tecrübeli...ürkek korkak topu alınca direkt meloyu arayan tekniği sıradan bir topçu..hangi kriterle 8 milyon Euro verildi çözemedim.gökhanın oynayıp amrabatın taze güç olarak kulübede oturması daha mantıklı haftaya
hatasız kul olmaz..hata yapıp yapmaması değil mesele adamın kendine güveni sıfır..8 milyon euroluk defans sayın bana dünyada 8 taneyi geçmez belkide..bu kadar para verilen adamın uyumu suyumu olmaz çıkar kendine güvenli şekilde oynar icabında meloya verir icabında verecek gibi yapıp topu sürerek takımı öne taşır vs..verilen paraya göre beklentilerimi yazıyorum..yoksa onun oynayacağı topu baltada gökhanda dani de oynar..8 milyon Euro verdiysek melo gibi drogba gibi takıma kalite katması sınıf atlatmasıdır..
Hangi dünyada yaşıyorsunuz?hatasız kul olmaz..hata yapıp yapmaması değil mesele adamın kendine güveni sıfır..8 milyon euroluk defans sayın bana dünyada 8 taneyi geçmez belkide..bu kadar para verilen adamın uyumu suyumu olmaz çıkar kendine güvenli şekilde oynar icabında meloya verir icabında verecek gibi yapıp topu sürerek takımı öne taşır vs..verilen paraya göre beklentilerimi yazıyorum..yoksa onun oynayacağı topu baltada gökhanda dani de oynar..8 milyon Euro verdiysek melo gibi drogba gibi takıma kalite katması sınıf atlatmasıdır..
Stoperdeki 2'li kanka olmalı arkadaş. Bizim Semih de pısırık Chedjou da.. Birbirleriyle maç dışında Chedjou geldi geleli 2 kelam ettiklerine ihtimal vermiyorum. İmparatorun yerinde olsam haftaiçi ikisini ve bi tercümanı kitlerim bi odaya.. Çocukluklarına kadar insinler, birbirlerini bilsinler..